Ia nya satu kejutan buat saya..

hari nih.. some thing happened to my lil bro, fauzan and only achik know about this.. for the meantimela.. talking about achik.. his real name is Muhd.Nurazfard Zaini.. he is my best friend since i was in primary 3.. stay kt Mersing.. hehe.. he’s now at teknik melaka.. taking… erk.. technical la kan???

and ya.. he is my first love.. haha.. cinta zaman kanak2.. x agak2 kn??? actually.. we turn to be a good friend which mean really good.. since i moved to his class around 2000. then.. ade kenal lgk.. dgn adzim, farhan, fatidah.. my childhood friends.. ngeh3..

everytime cuti skola.. usually.. akula yg rajen gile call dia.. tahun nyh.. sekali je aku missed nk contact dia… sbb busy sgt time tuh.. and ya… lots of memoriess… dia buat surpriseee.. waa… :(( sedeyhnye aku.. adoiii…

dia ckp.. even dia x contact aku.. x bermakna dia lpe kat aku…dia ckp.. dia dah tgk profile aku kt fsss.. tgk gmbr aku.. tawu pasal aku.. smua la.. oh my~ aku terkejut gileee.. seyesli mmg terkejut tahanp ngeeee~ aku pon tataula…. aku nk nanges time tuh tp tahan je.. stat psl neyh pon.. sbb dia ckp dgn aku dia jumpe Fazli, my aunt’s punye sis punye anak.. adeyhh.. fazli ckp kt dia.. aku da berubah.. oh my~ of course la knnn? knn? everybody changeee.. for good or for bad.. kn? kn?

yg aku agak tersentak tuh.. dia ckp.. dia type ape dia rase.. psl aku, gmbr aku.. smua dia simpan dlm pendrive.. but ya.. something which is virus.. tlh pon merosakkan file2 tuh smua.. and aku ckp.. aku akan bg cd utk dia.. oh my~~~~ psl aku, gmbr aku.. can anybody tell me what i should do noww???? wah wah.. konfiussss nyyeeeee….. maaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!! patut ke aku bg? patut ke? patut ke??? kenape aku ckp aku nk bt cd tuh? waaaaaaahhhhhh~

dia ckp.. jgn igt perkara lameee… tp knpe dia slalu ckp psl “bnda tuh”?? adoii… hari nih mmgla… mcm2 jdkkkk… yg paling penting… psl achik!!!! ACHIK!!! ACHIK!!!! adoi.. dia slalu buat surprise.. aku ckp lame jgk.. ade lebyh kurang 20 minit.. hahaha.. then.. lps panggilan tuh.. dia antar msj.. dia ckp dia cyg aku.. hehe.. aku pon syg dia.. tp susah la nk kategorikan sayg yg cmne.. sbb mcm2 da kitorang berdua buat.. ble igt balik.. rse nk gelak kuat2 je.. tp x elokkk la kn??? hahaha…

btw, thanks 4 da surprise ye achik..

klau ade jodoh, adela…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s