sudah sudahla tuh..

waaa…… mmg geram gile aku dgn dia…. rse cm nk cekik cekik aje.. seb baekla dia jaoh gileeeeeee….. klau dekat dgn aku, mmg gileee laa…. aku plak knn??? aku jugak yg salah.. dia jugak yg kne ikut ckp aku.. asal dia x call time slalu2 dia call? oh ya.. psl aku smua x leyh la.. kne pk busy dia jee… busy aku ape citerrr??? aku geram gileeeeee dgn kau.. seb baek ar kau x leyh bce smua nyh. klau kau boleh bace pon.. bace arrr… rse ar ape aku rseeee… ye ye ckp dgn aku… dah cbe smua.. dah bg smua.. dah fahami aku, dah mengalah dgn aku.. cmneyh ke mengalah? ha??????? aku tawu kau ank manja.. padan mke kau… aku x reply msj.. uh ya.. klau kau smua blh kn?? nk merajuk boleh.. nk ngamuk blh.. kalau aku jee.. madang salah smuaaa…. lantak kau arrr…

hurm.. syira.. tataula.. cmne ek nk ckp.. serba salah seyh.. dua2 kawan aku.. haiz.. syira… please bykkn bersabar dlm hidup…

hahaha.. ntahla achik tuh.. layankan jela.. aku bru type sket utk cd tuh.. blurrr gile tatau nk tulis apeeeee… ngeh3.. :)) bagus gile kn aku??? huhu~ laptop baru re-format.. abis smua gmbr.. bpk aku bilang mao save kt cd tp hampeh jeee.. pergh.. syg gile gmbr2 tuh.. gmbr RIMUP tuh x sempat upload kt blog fs lgggkkkkk.. waawawawaa……… T.T cmne nk bg gmbr kt mamat tuh? bg yg kt fs jela eyh.. pastu tambah2 sket gmbr yg ade kt cd umrah tuh.. huhu~

uh yaa.. aku nyh makin lama.. makin kosong.. mcm tin kosong.. bunyi je lebyh. isi x dee… adoi.. aku tatau ape masalah aku…. tu lagila sadisssss…….. aku da x de motivasi diri… aku nak nangsssss……… tp nape x leeeeyyyyhhhhhh????? ape aku nk buat skarang pon cm.. huh.. seyesss blurrr nk mamposssss….. mne la aku nk crik diri sendri neyhhhhh?

oh ya..
dis song..
dedicated to meeee…
hahaa.. x payah susah2 tunggu kau…

MAHAKARYA CINTA
by: Faizal OIAM
Begitu berat melangkah…
melihat kau bersamanya
adakah aku yg salah
atau hanya helah saja
ku masih mencintai diri kamu
bila kau menjauhku rindu
kau bagaikan udara
yang membantu aku untuk terus hidup diatas dunia
tanpamu ku lemah
pasti aku tak berdaya
kerna kau maha karya cinta …
biarpun kau tidak mahu
menerima kasih dakuku kan setia bersama mu
sehingga ke akhir waktu
ku masih menyayangi diri kamu
bila kau berlaluku rindu ..
kau bagaikan udara
yang membantu aku untuk terus hidup diatas dunia
tanpamu ku lemah
pasti aku tak berdaya
kerna kau maha karya cinta
kau takkan dapat aku lupakan
kerna kau lah punca cinta kita
mengajar aku erti bahagia
kembalilah ..terimalah pesan daku
yang akan terus menunggu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s