Maulud Nabi

yeahh.. cuti cuti. tp 1 hari aje. well, ok jugak la. cz aku dpt rest pastu dpt rileks and bangun lmbt~ well. xdela selambat suhail yg slalu bgun around 12 pm uh. just around 10 sumthing da kne kejut. ouh ya, aku rse privacy aku da xde. cz klau aku kunci pintu blik time tido. ble bangun mesti someone else da ade dlm bilik aku, adik aku la tuh. haha. aku pon pelik tp layan jela.

smlm, mmg worst ever and aku mls nk citer cume tula. aku kire da block sgala mcm nasihat and kritkan and so many more. haha. betapa sengalnye aku nih. well, aku bukan saje nk block sme2 uh tp aku da tak tahan plus klau aku x block, mesti lgik bengong and smpi 1 tahap nnt aku jdk giler. huwahuwahuwa. believe me, org x giler pon buleh jdk giler tau! haha.

so, awek abg aku si shah uh akan ke jepon. smuga berjaya! bile agaknye aku nk abis skola then fly oversea. hm. aku da mls ar nk smbung study. target after spm, stat an internet business and then, spread it and advertise it everywhere! pastu jdk kaye! yeah. ituh impian aku. sbb aku rse study nih menyusahkan je. cz ape yg org nk tgk uh, brape byk A kau dpt! kn? so, baik aku study utk aku gne dlm idop je. and yeah, aku da mle merepek. agaga.

ouh ho, ari tuh, aku dedicate lagu ‘hantui aku – letto’ pd mr.weird pastu dia ty lgu uh berantu ke x. ntah hape2. lagu yg dia kasi aku uh lagi berantu.. sbb aku asik nk dgr je. huwahuwahuwa.. even xde maksud pape dr lagu uh dr dia utk aku. kn? well, lagu uh slow lgpon ala – ala lagu sway gituh~~ jenis lame2 nyeepp.. agagaga… layan. fullstop!

tdy, kuar g bandar. kunun nk g mkn nasi minyak kat msjid abu bakar sempena maulud nabi tp bile smpi sne sudah abis da. haha. so, ke giant la kami! shopping. hm. bukan sgt la. cme beli keperluan hidup utk beberapa ketika supaya dpt terus idop~ gaga.. bpk aku yg bayr. bile balik uh, mke dia dh berkerut. or myb psl dia xsangka. wow! byknye nk kne byr utk brang2 nih sme! erghh.. tidak!! tp nk wat cmne, dia da pon byr. haha. aku beli la sedikt xbyk keperluan sek. tu je. and magazine. yeah~

ps: ouh please jgn pernah berhenti hantui aku 😛 [hantui aku – letto]

Advertisements

6 thoughts on “Maulud Nabi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s