fuuuhhhh.. damn tired!

si farhah y ngade ngade

masok nih, aku suda byk kali suda ponteng ituh kumon. penat sungguh xterkata. jaga library juga suda tidak diambil peduli. lagi lagi kertas ituh addmath sungguh tidak pernah ku hirau kan atau ape saja. aha. mmg sengal budak sorng nih. tp cukop sudah smua inih. aku penat! lepas nih, aku akn tumpukan pd study aku plus persatuan bahasa melayu juga perpustakaan saja. cukop smua inih! penat sudah. tp bes~ ahaha.. ni namenye x btul! kn? kn? so, penat pasl ape eekkk??

pasl sukan!! yeahh.. esk sukan. majulah sukan untuk negara! wahaha.. tp padang ituh sudah mcm sawah sbb ujan saje tidak berenti! waaa.. abislaaa bermain lumpur kita! hahaha.. ske ske! pengetua jugak ckp. bile lagi kamu mao main ituh lumpur2 smua? nnt sudah mcm saya, dah xbuleh main lumpur2 ituh lagik. ahahaha.. layan saja. mak jugak sudah rendam kasut aku yg sgtttt cun akibat raptai sukan siang tdy. haha. saje layan. thanks mummy, luv u!

mak aku pesan bwk kasut spare esk~ tp rse aku hny bwk bju sukan lebih and my luvly sandle. haha. habis sudah RM100 bpk aku kasi dlm mse xlebih 2 jam. haha. mmg gila. aku beli kasut baru and sandle. baju warne merah ^^ [my faveret kaler no1] and 2 tracksuit. cehh.. kire utk kem bulan 4 skali la shopping uh. haha. layan saje.

ouh hooo.. smlm, pepsi max tegur aku. wahahah.. ske btul! pastu dia bahasekan diri dia, “saya…” agagaga.. aku da gelak2 dgn aisyah tp aku ske! wahahaha.. ske sgt!! ske giler!! bukan skali je tegur. 2 kali uh. hahahaha.. ske btul tgk muke dia yg cute ituh. ahahah.. bile gtau suhail, dia marah.x pe suhail, kite nye projek uh. proceed saje tp kau kne berani la yep. aku tunggu!

last but not least, aku nk tydo~~ eyebags ituh sudah mengada2 smpi timbul2 ituh smpi org juga perasan aku xcukop tydo. ergh.. da…

ps: mari ramai – ramai bersukan bak kata suhail “wow.. fa masok sukan!”

Advertisements

2 thoughts on “fuuuhhhh.. damn tired!

  1. nur says:

    adeh.. lumpur pon lumpur la..
    langgar jerk kan2

    ^^.. hemmo22.. n da skirt biru itu nas sker~ ^^ [biru adelah kegemaranku.. merah adelah kegemaranmu~!]

    ahaks.. sengal..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s