sukan dan satu keboringan.

aku && aisyah di situh. haha.

hoho.. more likely to talk about sukan. even aku xdela involved sgtt sukan2 nih. tp bes gak smlm. esp when aku kne pki ‘baju nurse’ yg sbnrnye baju kawad ppi ituh. pink ^^ hahaa.. aku bukan xske sgt pink uh tp well. ske sket ar. haha.. ntah hape2 jep. and smlm mmg pnt giler. yg bes sket uh, mse duk lepak2 blakang kaki lima uh, si pepsi max dgn member2 dia yg senyap2 [ cth cm zabidi dgn syaril ] ahaks. senyap ke? x x. tp dia duk diri depan aku. waaahh.. ske giler. ngeh2..

dan aku pon xde selera mao buat homework aku yg sudah buleh tahan berlambaknyeeepp. adehh.. sebagai konklusi, ‘bile tgk muke cikgu cham, terigt addmath, ble tgk addmath, terigt cikgu cham’ haha.. aku bukan ape. slalu aku jep yg antar dulu paper uh. lenih, sibuk yg ntah hape hape uh. buat aku jdk antara org org yg slalu crik alasan utk postpone antar paper2 ituh. adeh. seksa!

tdy kt sek, fiqa perli aku. psl blog nih. ergh.. dulik ke? aku cme luah ape aku rse. kn? the other day, eijan kate, aku ade pakwe. (T.T) zaman biler pulak nih? adeh. tu pon dia kate gituh pasl dia bce blog aku. waa… aku xbersalah lansom dlm hal inih. dan hal inih xde kena mengena dngan yg idop atau yg mati. mcm peduli lakn? haha. wanie lak perli aku psl aku pki kasut baru. ituh budak lagila. haha. saje jep.

hoho. today, blaja math jep. psl ape? psl smua pon sebok! ustaz sebok dgn maulidur rasul esk~ puan siti latifah lak sebok psl minggu bahasa. ckp pasl minggu bahase, aku mmg da fed up giler da. so, jgn suro2 aku jdk ituh inih dan mcm2 lagik. konduktor utk persembahan uh, aku kasi wanie. pas uh, yg len2 uh, pndi2 ar cikgu nk amik syafiq ke affendi ke dayat ke. aku da xde selera! yang aku mau, study!!!! waa.. byk da ketinggalan. adehh. benci ginih.

btw, aku da dpt result utk test 1. dpt 6A, 1E, 2C, 1B. hah. cukop smua. seb baik ikut peratus. dpt no 2. klau ikut GPS, ntah no brape pon aku tatau. ngeh2. tp peduli ke aku dgn no2 nih smua? mne peduli da. lantak ar ape nk jdk pon. yg penting, aku jwb ap aku rse aku nk jwb mse ujian2 ituh smua. kn?

smlm, iz tepon aku. ckp psl kakak dia da slmt dinikahkan. pastu, oliey lak. agaga.. oliey call psl dia lepak perling smlm. area2 kipmart rsenye. pastu dia kate nk blanje aku lak. hahaha.. =] suatu mase nnt la yep oliey uuiii~~ ahaha.. hari tuh da nk jadik da. tp oliey lak ikut mr.ramli saye ituh. kn? act aku hepi sket r bile oliey call uh. sbb da lme giler x cntct. msj aku pn x. tp xpe. aku tawu dia busy. haha. poyo. pastu tgh mlm tu plak, abg kesygn aku si Yin tuh call. hahaha. dengan sgala mcm bunyi dlm hostel dia uh. bunyi stick drum, gitar, and mcm2 bunyi bising lgk tlh buat aku rse mkin nk tydo. tp tahan gak mate psl sudah ckp sme dia nk story mcm2. haha. layan saja. kn?

thats all for today. please take note that i have no selera to do anything else~ hah, buleh blah ar lu guys smua. haha. peduli? x peduli.

ps: hate that i love you. haha.

Advertisements

4 thoughts on “sukan dan satu keboringan.

  1. nur says:

    hohho.. 6 a’s
    ^^ kewl.. nas only get 4 only maa..

    haih2.. need to work2 la.. aish2
    kawad fa mler bler? means tarikh lawan..?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s