happy mother’s day


so, happy mother’s day
act its kindda late la.. tp xpe. hari2 pon ari ibu ape. ngehh2… so, gmbr nih gmbr mak aku.. cute kn? hurm.. smlm aku ucpkn slamat ari ibu pd ibu pika. cute bukn? ^.^ huhu.. bes bes. aku igt nk ucpkan kt ibu sbb abg yin ckp ucp je. tp tula.. abg yin pon ade ckp psl beberapa halangan.. huhu,, so at the end, slamat hari ibu kepada smua ibu2 dan bakal ibu 🙂

————————————————————–

exam cmne? okeyylaa.. tdy paper math 1 dan math 2. math 1 ade la 2 3 salah.. kot.. tu x konfem sbb yg uhh semak2 dgn kwn2 je. pastu math 2 uh.. mak aku ckp ” kenapa x jwp soklan transformation uh? kan senang.. mane tau lg byk markah kat situh “ and aku menyesal x? x sgttt kot sbb aku agak happy sbbbbbb.. well, markah bm1 aku 113 ke 115 per 130. gempak uh.. pastu cikgu latifah suro aku type balik cerpen yg aku buat utk midyear test utk dimasukkn dlm mjlh sekolah. cool~~ kire da 3 la work piece aku yg akn masok dlm majalah sek. bangga ~.~ huhu,,

well, pd post yg leps. dua org shabt.. well.. buleh la dikatakn sbgi sahabt alam maya nih.. telah membuat sesuatu yg luar biasa kok.. diorng borak kt tmpt komen dan aku surely x phm pon ape yg diorng borak kn ituh. layan saje kn? = = ape2 jela yg korang nk buat aku merelakan.. relaku membiarkan… seribu kali pon x ape (ikut lagu imran ajmain-seribu tahun)

i’m having a great time with my little sis tadi. dia masok bilik mse aku cm real nk study chemistry sbb esk paper chemistry 2 dgn sej 2. good luck fa~ so, kitorng pon borak2.. and buat lawak.. singing together and we’re both thinking the rentak lagu utk 10 malaikat yg dicipta Allah SWT tuh. sbb aku nk tlg dia igt name malaikat since test yg lepas dia tatau jwb soklan uh. ngeh3.. aku jugak borak2 and hafaz surah dgn dia. cool kn? surah ape dik? surah al-takasur. dgn surah ape ya? lupa da.. tp ade words dada2 uh.. surah ape ek nas? lupa seyyyy.. adehhh…

last but not least, thats all for today. nk kne igt psl salt nih. kne sound da nih sbb x igt garam yg larut x larut uh.. ngee~ fun! fun! fun! chemistry is fun since sej 1 mmg truk gilerrr la.. cikgu anidah ckp, klau nk 80 utk sej, kne score paper 2. adehhh…

ps: nk baik ke x dgn bdk pompuan uh?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s