trial aku da start..

korang lak cmne? haha.. trial aku not bad lar.. haha..sebab masih aku bernyawa utk trus hidup setelah selesai menjawab soalan BM yang agak sukar! haha.. karangan uh aku rase hancor je. da ar banyak gyla strikeout dlm paper uh. xpenah aku bt cmtu pastu pembahagian masa aku utk soaln mmg terabur!!!!!! aihh.. kejp bt soalan 1 kejp soalan 2. mmg sewel! tatabahasa lagyyyykkkk la.. aiyoo xpena aku jmpe soklan minx frasa tu frasa nih. ntah la beb~ dr cara member2 aku citer uh,, cm betul la seyh cara diorang jwb. ntahlaaa~~~~~~~~~~

nk kate kne marah x jugaklah.. tp aku kne tegur oleh AAS sbb duk pk psl paper BM y da lepas. haha.. mayb utk karangan uh markah aku around 80 something mahupun kurang dr tuh. aih.. cmne nk dpt 1A nih??? aihh.. geram sungg0h~~~ kertas 2 lak tatau la.. huwaa~~~balik je aku g jmpe cikgu Latifah aku uh,, and nanges dpn dia. pastu dia pon pelik,, haha.. naseb ar tuh. frust la seyyy jwb BM cmtu. hurm.. xpe xpe.. t SPM bebtul buat sehbis baikk meskipon y nih aku rse da sehbis baikk da aku buat. haha..

sahur tdy mak aku bwk berita buleh tahan best ar.. hehee… senyum aku panjang gyler dgr berita tuh.. korang nk tau x berita uh psl ape? hahaaaaa……… insya-Allah, with Godwill, aku & family akan ke Beijing + tempat2 lain y menarik di sana setelah aku tamat SPM. cool x? huwa3.. x sbar nk hbis SPM. and for sure,,, kitorng kne ar keje sket dlm mase 2,3 bulan sebelum cuti sbb mak aku ckp tambang tanggung beres. y x beres uh nk blanje2 kt sne. hehe 😀 so,, byk bnd ar nk kne bt nih. hehe..xpe xpe.. janji dpt jln2. kn? kn?

so,, esok ade paper English 1 & 2 pastu aku planning nk bce Agama malm nih jgk. so, esk2 dpt study kimia dgn mak aku. haha.. mak aku da letak harapan tinggi pd aku utk dpt A1 for kimia. aja aja fighting! haha..

thats all.

pd sape2 yng trial this week and the week after this,, GOOD LUCK woiiii~~~ hahaa… semuga sukses~~~

sekian, syukran.
terima kasih 🙂

ps: mrajuk dgn AAS smpi x g tusyen. haha. penat la siott~

Advertisements

2 thoughts on “trial aku da start..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s