Mcm – mcm

mmg fed up giler ari nih. aku da pesan awal2 da psl electrochemistry. ergh.. baru bt 1 soklan, da ty mcm2. klau korang bce, mesti x jdk cmni. aiiiiahhhhh.. super geram! aku nih cm org bodoh je nk ye ye bt study group. aku suro korang bce supaye t klau ade pape2 x fhm uh, bleh bincang sme2 pastu bile wat soklan uh, dah tatau sgt2 bru la bincng. nih x, smua nk bincang. baik ar g bukak smua buku chemistry pastu carik jwpn smpi jahanam buku uh korang sme kejekan. huwaaaaa~~~~~~~~~~~

tapi..
bak kata raffi, classmate aku [dulu aku xbertegur sape dgn dia tp lps bg kertas RAYE, jdk baik gak ar],

tahun nih je nk bt cmnih2, thun dpn da xde

. tp~~~~~~~ same je. dr awal aku tybe kt sek uh, smpi r skarang,, xde pape pon seyh. korang nih ready x ready nih nk SPM? aku xnmpk seyh spiritnye~ aihh…

aku gtau AAS y mungkin keputusan aku pindah ke sek nih adalah 1 kesalahan y besar sbb aku dapati aku asik main je. yeah.. byk giler x pay attention and agak mcm bazir mase gak bru nk study skrang nh. tp nk wat cmne? tp,, aku cbe jdk positif dgn berharap aku dpt 10A1 [tgh struggle nih,, jgn xcaye!] pastu aku gtau AAS,

mungkin biggest mistake aku nih, adalah biggest oppourtunity dlm hidup aku. kn? kn?

pk positive jela. bak flow of electron dlm electrolysis y ade batteries ituh (positif —-> negatif)

ouh ye, ade ke AAS aku saje type “ngeh3” sbb nk cover kesedihan aku? hurm.. mmg r kot tp mse aku type tuh, aku xpk pon cmtuh so, sorry r yep klau bt u rse cmtuh. hehe 😀

so, tu jela. aku frust gyler da nih. nk study sejarah ar mlm nih. haha ;P

sekian.
terima kasih 🙂

ps: sabar itu separuh dr iman!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s