segalanya tentang dua.


well, exam was okeyyyy i think. agaknye~ ahaks. English 1 was bad. agak r. sbb bile da pk lame baru cm pasan klau aku bace smula esei aku, agak da muntah da. giler busan. and aku sort of blur dan tatau nk pilih soklan mane. erk.. geram sungg0h! tp da lepas da pon. English 2 okeyyyyyla. hehe 😀 smua pon aku ckp okeyy. y tak okey uh, klau ade org ty,

“bleh dpt x 10A1 uh?”

erk.. aku jwb dlm ati, 10A cmpo0r2 bleyyy ar kot. tp still berdoa agar dpt 10A1. nk 10A1 jugak!

hurm.. okey okey,, SEJARAH 2. apekah komen anda? hurm.. rsenye biase je. soklan sp0t mmg xleyh pakai, silerrrrla percaya! so, baekk korang bce je smua. klau nk lgyk best uh, bce ayat 1ribu dinar byk2 sure (insyAllah) ape y korang bce uh kuar. anyway, aku xrse soklan uh susah cme aku jwb byk hentamla. contoh cm soklan PBB uh (aku mmg mls nk bace bab 9), pastuh cm konfius psl mesir purba. aihh. saba je. overall, SEJARAH 2 okeyyylaaaa…

pasal exam, DUA soklan paper DUA da berlansung. utk life, aku tumpangkan DUA org kwn aku td, DAYAT dan SARAH.. hujan giler lebat. hujan rahmat kot. sbb mlm nih malam khamis (xde kene mengena pon 😛) hoho.. aku da tawu r kirenye umah dayat kt mne. haha. sian aku. cm budak sengal tatau ceruk rantau (ayat poyo giler) area jb nih. haha.

ouh ya, selen uh,, ayah belikan DUA nasi ayam utk aku dgn ummi. tp ummi mkn lps azan sbb ummi puasa. aku kan SPM. hehe 😀 syg ummi! muahhh.. ummi puase mse kitorng adik beradik exam penting (UPSR, PMR, SPM)

len2 uh, aku call DUA org manusia. yepii. haha. xdelah hepii sgt cume aku slalul ingtkan.. y si _ _ _ _ _ takan nk angkat klau aku call. haha. aku call pon bukan sbb ape, sbb dia anta msj y menyatakan ‘jgn simpn mslh sorang2’ and aku cm -_- tp lps call uh okeyla. and cm hepi. haha. agknye nihla first time aku cm hepi jugak bile call org. haha. before that, aku call member lame aku, ADZIM. mmg lame giler tak ckp dgn dia. aku slalu nk gelak sakan time igt balik citer aku dgn Adzim mase dajah 3. yeah. aku 1 kelas dgn dia. azfard kelas lain eh. sile faham! so, tdy borak psl exam je lebih. (bajet bajet) aku doakan dia berjaya jugak dlm SPM.

sekian cerita ttg no. DUA. oh ya, esk result UPSR kuarkan? xsabr nk tawu result adik aku. miahaha…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s