tangisan dan ke-tidak-sabaran

hurm.. aku byk menanges dan selalu sedih skrng nih. aku slalu bayangkan y paper uh aku belom jawab. atau mungkin ade ulangan sbb kementerian dapati semua org ade jawapanyee.. sbb soklan da bocor. isk isk.. klau itu y terjd,aku akan buat the very the best la seyh. hurm.. aku agak kuciwa skarang. jgn ty nape. 😛

aku tak sabar nk tunggu tahun baru. erk.. maksud aku,, tahun baru hijrah. hehe 😀 sbb aku rse tahun nih, 1420 hijrh nih byk giler buat aku nanges. so,, aku hrp ar,,, nanti 1421 hijrah akan buat hidup aku super fine. i mean,, tade r fine gilerr cm perfect cm sempurna sgt uhhh,, tp cm cukup serba serbi dan sederhana. lg pulaaaakkk,, aku nk celebrate birthday aku y ke -18 ikut thun hijrahhhhhh dgn cara baru. ^-^

——————————-

aku nk buat sedikit catatan y lari dr tajuk (kejarrr.. kejarrr….)

hari tuh, aku siyesli tak sengaja. mungkin kerana terlampau tension bt aku unconcious dgn ap y aku lakukan. dan aku telah menyakiti hati org y syg aku giler2. sorry sgt, i never meant to do that. okeeyyy? hope that you will forgive me.

kepada AG y jugak _ _ _ _ _ (aku dapati lebih senang menuliskan identitinye sbgi AG disini. mewakili panggilan ku padanya). syukran jazeelan ya! aku amat amat menghargai kedit kamu. ehhe 😀 maksudku,, aku really2 appreciate di atas kehadiran kamu dlm kehidupan ku saat saat itu.(aku bukan nk menjiwang tp merasai suasananye) aku syukur ke hadrat Ilahi kerana masih ada kamu untuk menenangkan hati ku.terima kasih kerana sanggup membls msj y aneh aneh itu. haha. terima kasih y amat dong! syukur syukur.

semoga kamu berjumpa dgn mereka y sepadan denganmu. – doa seorng adik nih

kepada smua kawan kawan aku..aku akan pergi.jauh dr sini. maksud aku, utk kawan2 aku y aku jumpe thun nihla. bukan kawan2 blogsphere aku nih. haha.. so, tak dela jauh sgt cume nk menenangkan diri. sila take care ye nanti. klau nk cntct aku, bgla email. InsyAllah dengan keizinan-Nya akan aku reply la email korang. haha. (mcm jauhhhhh sgt je. poyo betul!)

Alhamdulillah Tuhan. aku sudah mula temui hikmahnya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s