tegang

siyes. mmg kau xleyh nk tegakkan @ sewaktunye dgnnye dengan benang yang basah. dan semestinyeee,, klau tak leyh nk tarik smula kata kata kau yang da terlepas dengan lajunya saat kau melafazkan tanpa berfikir. salah siapa bile keadaan mendesak?

kenapa perlu ade penyesalan dalam diri? ianya tidak menyenangkan sama sekali. dan kenapa tiap kali adanya perasaan seperti itu, kau seringkali menbisikkan dan mengungkap sesuatu dengan lafaz yang halus dan lembut untuk menyenangkan hati kau agar rasa yang tidak menyenangkan itu terlepas meskipon kau tahu rasa selesa itu hanya bersifat sementara.

—————————–

aku cuba kembali ke masa lalu yang ‘agak menyenangkan’. haha. nmpk aku fake giler tp nak buat cmne? dengan perbuatan begini aku rase sedikit SAFE dr dibelenggu masalah yang aku sendri sudah lupa.

aku ade berbual dan bercerita dengan seseorng tapi aku tak pasti kenapa tiap kalinye,, nama HIM masih menjadi sebahagian bualan. haha. aku tak boleh nk menyalahkannye kerana dia tak pernah tahu, (atau dia mungkin tahu tapi mahu aku yang mulakan kata) ape yang sebenarnya terjdi antara HIM dan aku. biarlah. aku malu nk bercerita. redface walaupunnnn,, kami hanya berhubungan dengan talian Telekom. InsyAllah jika diberi kesempatan yang banyak,,, aku akan bercerita tentang HIM pd dia kerana aku sudah pon berniat begitu. hehe 😀

apa lagi ya? ouhh.. aktiviti di rumah semakin ‘BUSAN’ haha. aku pon tatau nk mendefinisikan aktiviti aku tiap hari sebagai ape. haha. yang aku tahu,, aku slalu duk melepak dengan buku di tangan. adik aku terpinga – pinga lihat aku ketawa bagai nk rak bile membace novel novel yang aku baru PURCHASE beberapa hari lalu. hehee 😀

aku buat batik lagi. gambar bangunan2 yang … haha.. aku tgk pon gelak. da ar senget benget tp kire okeyla. aku namekan batik itu sebagai KAMPUNG GELAP’ sebab warne2 y aku gnekan mmglah melambangkan SEDIKIT kegelapan. byk warne biru. bukan setakat biru yang menyedapkan mata. tapi biru y amat MENAKUTKAN. sound terrifying kn? haha 😛 sebnernye aku mls nk tuang warne2 batik dlm bekasnye sooooooo,, aku just cmpur2 kaler2 y ade. haha. so, jdiklah kaler y pelik2. confused

so, tu jela citernye. mak aku mula membangkitkan semangat nk kaya sbb bile balik dr kursus Dr. Irfan Khairi hari tuh,, kami mengalami nasib agak serupa kerana susah nk tidur disbbkan nk pk, nk buat ape. aihhh.. sabar je.

ohh ya,, InsyAllah, jika aku berjaya menghasilkan website utk syarikat aku nanti, aku hebahkan pd kalian ya!

to kak Abyd,,
next week kite kuar yok! afta hari raye haji. kite pakse kak Ainur skali!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s