akan beransur

adeyh.. smlm satu kejadian menyedihkan telah berlaku. di mana, adik aku y sgt COMEL itu telah terduduk (i guess) atas laptop and made the screen pecah. aihh.. mmg mak aku sedih la. hri nih mak aku senyap je. and everybody cm xsenang duduk. (biasela uh klau mak aku tknak ckp da. haha)

ohh ya,, hari ahad ni aku akn ke Melaka, bukit ape ntah namenye. sepupu mak aku kawinkan anaknye. hurm… and mayb akan stay situ and on the following monday akan ke Ulu Langat / Selongor etc etc.

oke oke, aku ade HIGH ACHIEVER CAMP 2008 yang di-organised oleh KUMON MALAYSIA. yang berlnsung dr 16 Disember hingga 18 Disember. (take note of that since i will not be around. haha) which mean,, all the participants are from KUMON centre around Malaysia. hoping to get new friends there sbb bile tgk pre-booklet about the camp, diorg siap bgtau transportation ke Agrotech, Ulu Langat. ouh ya,,

THANKS to Nas sbb t nk tlg fa klau fa sesat kt sne. XDXDXD klau nas nk tawu pasl kem fa uh,, klik la kt ‘KUMON MALAYSIA’ uh.

aku akan away dr 14 Disember la kire. and myb akan balik sini around 18 Disember. and amat sure, y otw blik uh aku tydo je kot. hahaha. tgk schedule byk xtvt and antara stuff y diorg suro bwk uh SWIMMING SUIT. ahhahahahahha.. gelak sakan aku. xpela. aku dok tepi je nnt. and byk gak forbidden stuffs. haha. tp HP xtermasok dlm FORBIDDEN STUFFS uh, so,, aku bwk la kot. kang memlm bleyh kacau2 org. hahahaha..

and,, disebbkan hal ini aku terpksa korban diri utk tak pegi dua majlis REUNION. isk isk. mmg x tension lansungla aku dibuatnye. satu uh, reunion utk darjah 6 2003 kawan aku bt kt hotel seri malaysia. another one is at danga bay. tp y kat danga bay uh diorng bt campor2 utk form 3-5. kire aku kn masuk mse fom 5 tak terasa sgtlah klau aku xde. hahahaha. aku da gtau wanie, so,, jumpe time amik result jela ye kwn2 ku. hahahaha :))

oh ya,, skarang aku da cm susah nk online sbb laptop nih tngl laptop mak aku and semua org cm takot nk gne takot jahanam lagi. so, cmtula. t klau ade pape, aku gtau la kt korang2 ikut cara aku sendirk. hahahahhaa. ape2 jela bdk fa nih..

anddd…. lastly to KAK ‘ABYD,, y post bawah2 itu takdela begitu maksudkannyee cume kekadang je. tp fa faham kenapa akak buat camtu, anywaayyyy,, saya tetap sayang sama kamu. hehe 😀

erk.. ape lagyk ek? fa nk amik smula hati fa pd HIM bulehhh x? hahaha. oh ya,, fa igt nk ajak nas, dgn ain, klau suhail nk pon boleh,, pegi kem lepasan spm. ermm.. tgk2 klau berminat. kt gombak je. klik sini yep. fa igt nk pegi sbb cm murah je. hahaha. pastu, klau nas ke ain ke ade skali,, bulehla eratkan silaturahim lgi. tp xkonfemla. sbb fa bru je tglkan note kt blog uh ty ade tmpt lagi ke x. hehe 😀 t infom2 yep.

Advertisements

2 thoughts on “akan beransur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s