Dia balik

aku ade kenal seseorg nih. agak lama. da lebih 1/2 tahun.haha. 6 bulan itu lama x? InsyAllah lama.kn? hurm.. smlm,, ntah knp,, smcm emo. si Yoe, abg aku yang byk awek uh sungguh xde perasaan nk layan adik dia sorng nih. dia ckp,, tulaa.. sape suro layan laki? aku da (-_______________-“) bile mse lak aku citer aku emo psl laki nih? adesss. pastu..

seseorg uh bg msj. kbrkan ttg sesuatu. aku trus OMG!!!!! sgtla happy sbb aku mmg rindu pd dia recently, cume mlm td uh,, aku xdela gtau dia aku rindu dia.hahahaha. aku ty dia, nk dgr citer sedih tak? then, dia pngl aku syg. again, aku OMG!!! hahhahahaa. sgt klaka. tp diam je. sbb selalunya apa kluar dr kata-kata saat2 cmtuhhh tak seperti yang kluar dlm istilah perasaan yang wujud dlm hati. kn?

so, aku citerlah. ntah kenapa air mata jatuh cm ape. kebetulan seseorg y laen, called aku mlm uh dan dia jd pening sbb aku nanges. hahahhaha. sorry ye MF. sy mmg cmnih. esp klau berhubung dgn dia.miahahahhaaa.. tp cerita jugaklah. and bak kata hlovate, the rest is history.

kesimpulannya, fa slalu berhrp keadaan mcm tuh akan berterusan utk beberapa ketika. and walaupun kadang – kadang rse cm lebeh byk merepek mlm td tp sungguh,, tersenyum je jdnye. hehehehe 😀 da lebeyh kurang mcm kerang busuk je (aku allergic kerang & kerabatnya. terima kasih 😛)

awk,, saya syg awak. saya rindu kat awak. I’m looking foward to watch some movies with you. InsyAllah, I’ll be there when you want to see me.nanti kite borak2 sampai abis air liur eh. haha. nak jdk mcm dulu2. happy sgt awak ada dgn saya meskipun, byk perkara da jd antara kita. hehe 😀

haha. aku tawu dia tak bace.tp, sungguh.. ketahuilaaaaahhh, aku mmg rindu pd dia.

Advertisements

5 thoughts on “Dia balik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s