S I N G L E

tadi tengahri mase lepas solat uh,, cm dpt make up a sentence dari word S I N G L E.

S – seseorang
I – itu
N – nak
G – gila
L – lebih
E – enjoy

oke. nih mmg merepek tp aku semcm bangga la pulak aku S I N G L E.ahahahhahahaaa.. sape nk jadi calon sila datang interview 4 thun akan dtg oke? harap maklum, tarikh akan diberitahu kemudian. sila ambil nota bahawasanya saya dilahirkan pada 2 muharram 1412.borang boleh didapati dari Yan Iza Management & Services. sebelum mendpt borang, anda hendaklah menghantar surat permohonan dan memberi profil diri untuk diteliti agar proses pada masa akan datang lebih cepat. hahahahaha.

—————

ENOUGH merepek oke makcik fa!!! nari nih aku semcm happy sb finally,,, aku berjaya terminate YM version 9 dari laptop nih. hahahaha. sungguh bangga tak terkira sbb usaha aku tuh aku da lakukan dari tahun lepas. (mcm jauh sgt je da tinggalkan 2008 uh). and Faiz finally ade blog and aku dengan sengaja telah mencuri artwork dia dr deviantart. hahaha. aku happy la ari nih. kenapa ek? kang takut nanges je. korang leyh tgk blog si faiz dgn deviantart faiz dgn klik kt link tulaa. — faiz,, aku promote nih. blanje aku ye!

sbnrnye hari nih,, actually dr tgh mlm smlm. aku semacm bengang dgn kawan baek aku, si ayeiz y sebok gila! sbbnye dia bg msj kat aku marah2 aku bg no dia kt org. ciss. aku xpena pon nk bg no dia kt org without telling him. super geram aku. awal subuh aku da mesj. dlm kul 1 lebih ptg tdy kot bru dia reply bg no y bgtau aku bg no dia uh. (korang paham ke apa aku tulis nih?lantaklahh). pastu aku try la call no y dia bg uh. ADE la sggttt dlm hp aku no bdk uh. dia ckp, tu no ex-gf dia nye adik. and i was like WTF??? isk isk. geram ak dgn dia. at least la kn.. xya la nk tuduh aku bg no uh. dgn ex-gf dia uh xcontact aku,, cmne ak nk bg no dia kt ex-gf dia. nihla masalah kalau aku kenal ex-gf dia. lantak dia r nk jadik ape pon. menyampah!

si MF igt aku merajuk sbb tak angkat fon call dia mlm tdy.hahaha. aku tersedar kul 4 pg msj dia minx maaf. aku tatau np mlm td tido awal dah mcm nk pegi sek je esok pginya. padahal aku da tak sek pon.hahaha. tpi dia okeyla. dia call aku leps dpt mesj uh.. dan dlm bebrpa minit dia da ckp xtentu arah2. rupe2nya dia ngantok abis.hahahhaha. kesian dia.

amcam hari nih sek? bes x adik2? hahaha. adik aku balik dgn bangga kata esk aku dpt surat jadik pengawas. congrats ye bdk kecik byk ckp pemikiran lebih mcm org tua.hahaha.mse mlyn dia mkn tghri aku ckp la merepek byk2 dgn dia dgn kawan dia, amiratul. pastu, dlm kul 2.30 ptg, diorg pakat nyanyi lagu MATAHARIKU sbb nk gtau aku citer JELITA da start.haha. kwn dia siap bebel ckp mse cuti citer uh kul 3.30 mse sek kul 2.30. halllooo… awk kn sek agama kul 3.30 xya la risau. buleh tgk punye.

tula citer aku y agak bes hari nih. actually, terlebih happy gak sbb cm bes je jumpe akak aku, anak mak angkat aku kt office dia pgi tdy utk bincang psl hal air mineral nih.hahah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s