aku dan adik

nota : aku dengan adik aku mse bday dia tahun lepas.


oh ya,, aku rase perkara yang aku nak citer ni bolehlah dikira sebagai resolusi utk tahun baru 2009 dan tahun baru 1430. haha..

recently aku tersangatlah baek dengan adik perempuan aku. siyes aku tatau kenapa. maybe pasal adik aku tuh da mula tidur dengan aku. (dia tidur dgn parents aku sejak kecik). mungkin jugak sbb muka aku yang kene sediakan makan tengahari dia dan kawan dia (klau kawn dia ikut balik umah) tiap tiap hari sekolah. maybe jgak pasal aku cm dah SEDIKIT BAEK (okeyy, y nih reason yang sangat tak bleyh blaaahhhh).

tpi Alhamdulillah aku sgt sukekan perubahan nih dlm hidup. hahaha. looking for the bright sight of having a little sister in life. dulu mase kecik2 uh, aku mmg nk sgt ade adik pompuan sbb aku ade 2 org adik laki time tuh. pastu, around time time masuk fasa kawan2-mcm-lebih-penting, aku tak suka adik aku smpi aku pena ckp yang klau tak ade adik lagi bagus (bad me~~). and skarang, disbbkan aku lebih memerap dalam umah, aku lebih senang utk berBAEK dengan adik aku yang sorang tuh. haha.

oh ya, aku rse aku masih sedikit jahat sbbnya aku paksa dia bukak FLY.FM tiap kali nak tidur. hahaa. xpon tiap kali dia masuk blik utk study. tpi dia okey ar. skrang nih lagu y dia suka sme lagu orang putih.haha. salahkan aku sbb aku yang ajar dia. tp,, klau dia dah tidur uh aku slalu la tuka stesen radio uh kepada IKIM.FM brulah tenang nak tidur. siyes ckp klau akulahh.. nk tidur uh kne zikir2 dlu bru leyh tido. adik aku bantai je smua. haha. aku bukak pon sbb aku tanak mak aku bising t. mak aku pena ckp, klau tidur dengar lagu2 zikir2 smua uh, roh kite diajar utk mengingati tuhan. well, roh & jasad ituh.. er..pepandai korangla pk.

so, skrng.. aku nk nyatakan.. aku syg abis kat adik pompuan aku. hahaha. nih mmg cm ridiculos tp xpela. bukan slalu aku nk ckp aku syg adik aku tuh. haha. bday dia 22 jan ni.. aku da ckp awal2 aku tade duet. dia ckp dia tak kesah. atau mungkin sambut bday dia di PD dengan families ayah kot nanti. tengoklah cmne plan aku.haha.

nih adik aku yang ke -3. aku terlupa nk wish dia
“HAPPY BIRTHDAY YANG KE -13”
pd 5 January ari tuh. haha.
Advertisements

8 thoughts on “aku dan adik

  1. Anonymous says:

    x pew..
    papew..
    ko kn syg aku…
    klo mrh2 muke kedot2 cam makcikk..
    klo x syg kener edit baleyk ko nyew blog jadik “benci adikku”
    ..
    wat so ever..

    papew jerkk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s