rawks


nota : atok aku mmg RAWKS~

smlm aku pegi umah atok aku kt kg.melayu. yeah.. sgt bes. dia RAWKS!!! haha. asik gelak je smlm. pastu,, citer2 psl pak ngah aku,pak uda dan mereka2. haha. siap citer psl kt bwh serai wangi ade harta qorun~~ adik adik aku da bt muke pelik tanye..ade ke harta bawah uh? well,, pandai2 la cari. huhu. tp smlm memang gelak abis2 r. ntah kenapa… bpk aku pon jdk PELAWAK tak berbayar smlm. keje bt lawak je. cri publisiti btol! haha.

anywaay,,,, klau sape2 y familiar dgn wajah di atas ni. nihlaaa gmbr kwn gay aiman, FAIZ. bdk nih bday dia hari nih. so,, SELAMAT HARI LAHIR. special nih utk kau.haha. even Aiman pnye post lgyk special dr aku nye. haha. ape2 hal pon, smg umor kau y da 18 nih mematangkan fikiran kau,, dan ya ya.. smuga hidup kau lebih dirahmati-Nya. blogger-emoticon.blogspot.com

hoho,, tdy ex-besfren aku call, sbb dia dpt free call hari nih sbb bday dia hari ni.hahah.dia bukan faiz pastinya. nama dia, SITI ZAHARUL NADIA. huhu. semoga kau temui apa yang kau mahu. semoga panjang umur juga.haha. aku sengaja gne wane hijau utk name dia sbb dia ske hijau.lalalalalala…. ouh ya,, aku cerita byk bnda jugak. terutama pasal ikram & ayiez, dua org kwn baek aku itu. huhu. 😀

Advertisements

7 thoughts on “rawks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s