Fax fax

hari nih meh main dengan mesin fax. mcm ape je. smua nombor y aku tekan kene redail. ape org2 nih (customers) xreti on mesin fax ke? xpon,, aku y xreti?? XDXDXD korang tau x mesin fax uh ape? klau xtau, pegi google sane. haha. tgk image skali ye!

okey, mmg cukop sengal~ tp cm bes. haha. sbb xpena guna pon mesin fax. ouh ya,, ckp psl keje. hri tuh call MP. haha. nk ckp dgn kak siti. awek y angkat fon uh ckp la y kak siti uh kat toilet. aku call dlm 10 minutes lps uh pon dia ckp dlm toilet. pergh.. cm nk kne sembur je dengan awek uh sbb call. XDXDXD seb baek la kak siti uh baekk. comel plak uh.

hah, pagi tdy bpk aku ckp y dia nk amik worker bru. PEREMPUAN. dlu keje kt YPJ (kot~). and dia cadang nk suro aku dgn akak uh (akak ke makcik ke xkesahla…) pegi ke sekolah2 pastu PROMOTE. hoyeeehh. bpk aku ckp, t senang klau aku da g study. (blom pape da cm nk halau aku dr umah =.=)

mak aku ckp,, kau xya g study la fa. duk umah je senang. xpon,, kau amik part time stdy kt OUM. haha. nnt y jdk tutor uh mak aku. desss.. ibuku guruku. =.= sgt cool. tu pon leps ckp, bpk aku willingly bayar klau aku nak amik lesen LORI. fulamakkk.. siyes cm kureng sket pale nih. tp cm bes je amik lesen LORI nih. sbb bpk aku ade gtau y sape ade lesen lori nih bleh bwk smua (kete, motor and lori of course). haha. tengok ler camne. aku nk tunggu timah. hehe 😀

si ryu msj aku. ty psl jusco bukit indah. haha. smua nk keje. =.=” bosan seh keje. ahahahah. aku nih da r xreti gne mesin fax. jadah x jadik je. pstu redail redail. aissshh. kang bising bpk aku bila dia balik t.

oh ya, hari nih posting byk merepek. xbce pon xpe. haha. and template da tuka. THANKS to dear Faiz sbb tukakan. haha. sungguh aku malas nk blaja psl HTML dan kerabatnya. terima kasih c(: hahahaha. oh ya, aku planning sesuatu utk list blog aku y asik nk pelik2 je tuh. nasebla ye. aha..jgn trase ati klau tgk2 kt blog nih xde pon blog list. somethng is wrong and aku tatau kenapa..

ok.gtg. da~~ haha.

*update*

sehingga pukul 10pg. aku hanya berjaya menghantar fax kpd 2 no. pdhal customers ade 18 =.= mesin fax diorng~~~ np cm x berfungsi je??? =.=

*update lagi*

aku finally berjaya menghantar surat2 itu melalui faks.hahaha. sungguh tak sangka.
blogger-emoticon.blogspot.combetapa happynya~~~~

Advertisements

2 thoughts on “Fax fax

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s