sleepy

i was supposed to sleep. yeah.. i know about it tp bukan slalu ape aku on tgh2 mlm nih. hahaha.

sbrnye xde idea sgt nk tulis ape tgh2 mlm ni as the date already change. haha. siyes makin lame aku makin merepek. XDXDXD

faiz suke bg sesuatu y ringkas tp penuh makna. kenapa ek? kekadang, cm pelik. hahah. padahal aku xfhm. tp okeyla. aku suke sbb cm suro org pk byk2. hahahaha. er.. aku tatau knp aku nk tulis pasal faiz. terlebih rindu mungkin (?)

aku da lame xjenguk forum. (=.=) bile aku jenguk je.. mcm2 citerla aku bce. and.. tula.. ntahlah. pd aku,, biarlah dgn bdk2 y forum fs uh. lantak piela. klau xnk join pon xpe. as long as y dah ade tu,,, rapatkan lagi ukhuwah. kn?

aku sbnrnye cm mals nk on forum sbb aku jdk top poster. aihhh.. rse nk delete sme y post2 aku tuh.

to nas,, gtau la seyh ape y da jadik. klau segan nk citer kt sini. email la. faha_anakdin[at]yahoo.com

aisshh.. aku bru dgr seseorng spray ridsect. aku tatau kenapa recently,, begitu bnyk nyamuk di dlm rumah. esp bilik aku sbb aku mmg x tutup tingkap and my bilik was at the back of the house. so,, cm sengal sket. nyamuk nyamuk..

ouhh ya,, aku terpk nk bt post khas mengenai pengembaraan aku di Mersing (wth). hahaha. bukan ape, mcm2 benda da jdk mse kt mersing uh,, tetttt.. byk ke? nantila citer.

td,, mak angkat aku,, maksud aku org y jaga aku mse aku duk mersing dtg. amik brg bundle. hahah.xdela..dia dtg amik baju2 y aku + adik2 aku x pakai dah.

mak aku ckp,,, cine y bt perabot uh nk dtg ukur bilik lps CNY, tp xdtg pon. hahaha. sgt x sabar. biasela tuh. nk tgk transformasi bilik ni buka senang. kn?

byk lgi gmbr nk upload msuk blog tp cm boring je kn? haha.

btw, aku dgn faiz bt plan baek punya td. kn faiz kn? er.. asal ape y aku bt tika online slalu cm ade kaitan dgn faiz? hahahah. td munir ngadu kt aku y dia dah break-up pastu ckp y tu mungkin balasan sbb bt aku dlu (wth).

er.. aku nk tydo. xnk merepek lgyk. nyte everyone.

Advertisements

3 thoughts on “sleepy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s