Majulah sukan untuk negara

semangat tak semangat lah aku hari ni datang ke stadium larkin menyaksikan adik2 junior menjayakan sukan tahunan SDARY kali ke 23. erk.. 23 kn sarah?

hm… call ramai jugak org (sarah dgn shiro je) utk ajak g stadium ni. hm.. mlm smlm mendayu2 minx sarah g stadium sbb aku nk tgk dk2 junior nih. huhu.

pegi dgn cikgu anidah. cool waa… naik kete bru. ngee~ saga uh weyy.. cun gak r. jdk tukang tunjuk jalan. hehe 😀 tu pon cm ape gak sbb aku nih bukan btul sgt bab2 tunjuk jln.

so, lepak2 dlm stadium. tgk bdk perbarisan and blablabla. ==” ucapan pengetua dgn YB uh lebih kurang… so, 1-1 la kire. haha. da cm main game je. cikgu2 y nampak aku sme ty mak aku mne. well, my mum wasnt there as she need to replace madam for 2 meetings. ==” siaann ouh.

before ending uh, diorg pakat ramai2 nyanyi lagu faizal tahir, gemuruh and ari ni utk juara lagu/muzik2 program kt tv citer psl faizal tahir. what a coincidence kn? huhu. pengetua siap nyanyi and adela certain ppl y ntah sape2 ckp pengetua leyh bt album. itu lagi pelik ==”

so, tu jela citer ari ni. sygnye xde camera nk capture pictures. haha. ouh ya,, lepak2 dgn yenney, junior kadet polis. ==” aku puteri islam k? and jumpe ramai gak r bdk2 batch aku cm si pepsi max, Razi, lun, syahira pastu ntah sape2 ntah lagi. haha. aku bukan hafal name dak2 batch uh. huhu.

ouh ya,, aku bru tahu y azizan uh ade adik name azizul. haha. sb y aku kena uh si azmi. eii.gila ngeng same cm abg dia. suke2 ati capture picture pastu ugut nk tunjuk kt abg dia. so whatttttt?? ei.. same je cm abg dia. haha. lagi bes, abg dia ckp aku brutal. ==?

ape2 jela. so, hari ni/minggu ni skip english class lagi. == sumpah malas. aiihh.. mak aku da bising sbb cm membazir je. da r sebulan RM130. lu ingt murah ka? well, ari ni mak aku tak tanya pasl class so, aku akan diam. usually, klau aku diam, InsyAllah selamat.

one more thing, smlm tlh bt aku habis kredit lagi. ==” dua2 nombor da abis kedit. huwaaaaaa… sedihnye 😦 smlm sbb tertelefon org Pangkor ==” jauh siaaaaaa.. tp xpela. sbb cm xslalu pon. aha. padahal jarang gila. ape2 jela ye!

then, tu jela citer ari ni. majulah sukan utk negara. haha. aku nih klau bab sukan mmg jauhhhhhh sikit r. huhu.

1st place – alpha (merah)

2nd place – beta (biru)

3rd place – sigma (kuning)

4th place – delta (hijau) as usual la kn?? umah sukan aku mmg slalu last. XDXDXD

kawad lak.

1st – kadet polis

2nd – kadet bersatu Malaysia (laut) ==” pelik gile diorg menang sbb diorg nih tak tough pon (in meaning of gagah la) er.. aku pon tatau cmne nk explain keadaan diorg mse kawad.

3rd place – KRS, y nih aku lagi pelik sbb diorg da lar xckup org utk kawad.leyh plak menang. aihhhh..

*adik aku masuk PBSM. and some of the PBSM ppl nanges sbb diorg kalah kawad. at least, diorg ptt dpt no 3. aishh.. kesian ouhh..

** adik aku jdk antara org y tolng2 angkat org pengsan. even dia sedih glaaa dgn kekalahan PBSM utk kawad. dia ptt syukur dpt pengalaman bru. kn?

ps: aku suke lagu tema Assalamualaikum, Cinta. anyone can give me the song??? huhu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s