Pernikahan aku . . . . . . .

aku punye pak ngah.haha.gempak sia tajuk.pakngah aku selamat bernikah dengan wanita pilihan hatinya malam tadi.ngess.igt aku ke yang nikah? tawu la aku nye result tangkap muat jep tapi takdelah sampai aku sungguh baek hati nak bernikah di awal usia (jeng jeng jeng.awal ke?)

so, kitorg pon cam ramai2 la g jenguk dan makan.haha.sampai je org da nikah.cis.dah terlewat.takpe takpe.sbb sblom uh g jmpe TokBusu (mum’s side) sbb dia nk g umrah.bertolak esok.dish.nk ikut!!!nk ikut!!! heh.atok, doakan kite yep!

pg tdy just xde buat ape.heh,pka dtg umah utk isi borang upu then tu jela.hm.mkck pkck aku ckp tahniah mabruk sbb spm.hehe.kembang sket.syukurlah 6A uh.lalala.pk uteh aku sokong jep aku nk amik TESL.srupe cm mak aku r.sbb aku strong kt teras.korang leyh tawu result aku kt previous post.huhu.

pak andak (walid) dgn mak andak aku (umi andak) suruh amik law. ==” aku amik law? hahahahahaha.gelak dengan sopn ye sume.hurm.walid ckp pasal skng nih isu politik yadayada.pe smela. so, akan dipertimbang katikan adakah aku akan amik law.

huh,mungkin juga mmg aku takleyh nk g amik medic.haha.sebab nanti abis org sme kene bunuh dgn aku.hahaha.dasat pemikiran seh~

btw, aku akan away lagi.bye2 korang.haha.bukan ke mane, ke KBM jep. hehe 😀 jumpe ari selasa kot.sbb ahad petang uh parents aku planning nk ke Mersing (again) utk uruskan hal tanah (bapak aku) dgn selesaikan sesi kelas OUM (mak aku).

oh ya,doakan aku jmpe purse aku.lalala.ianya telah hilang dari pandangan.dush.amik sejibik.letak lagi purse sepah2.pdn muke!adoiyai.tuhan, jgn hilangkan purse aku.da r dlm uh ade byk harta~~~~~~~ huwa.doakan aku jmpe purse aku 😦

ps: tanpa cinta-Mu aku lemah, tnpa kasih-Mu aku hampa…

Advertisements

6 thoughts on “Pernikahan aku . . . . . . .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s