hari tu

jeng jeng jeng.takdelah hari tu sgt.ade larian kakom (karnival kolej matrikulasi) round smpi kuar matrik and yeah.penat! hehe 😀 agak serunut di situ.hahahaha.

latest news ape ek??? ouhhhh yaaaa…esk ade gotong royong kt blok asrama.weeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 semangat nih!! btw, skrng nih tgh alone kt blik sbb sme org kecuali aku, reefah dgn nurul (dia g bt jrobik kt suarasa tv9 kt muar) xpegi kelas tmbhn math.huhu.bukan sbb dah pandai tpi bg chances kt org lain.heeeeeeee 😀 stat patut kul 8.45 tp dr kul 7.45 lg si husna (bdk y suke lepak bilik kitorng pdhal bilik dia tingkat 2) dah bising2 suruh pegi sbb nk dptkan tmpt duduk.yela stdent kmj ade 2000++ pastu diorg wat kelas kt DKK.mmg cm crowded la jwpnye and mmg akan xde tmpt klau lmbt smpi.

oh yaaa.. last week,, cikgu praktikal kimia kitorg mrh.seram weh.adesaaaan.kesian gak r kt ca_id dgn lee.tp skrng da ok r.smlm ade klas dgn dia pon da ok.

btw, kuliah bionye cikgu da tuka.dr cikgu maya ke cikgu normadiana (cikgu praktikal biology aku) and yeah.nampak gaya xleyh nk terlelap dlm kelas la sbb kne salin notes.cikgu uh x nk bg note kuliah.pastu2 the best part, next week bio ade presentation.heeeeeeeee 😀 group aku + group Ammar kne bt psl kerbs cycle (cellular respiration nye subtopic).cm serunut gak r. tp xde plan lagi nk present ape sbb si lee (as a leader for the team) balik seremban weekend nih (dia slalu punye balik.tak balik mse minggu orentasi jek. =_=” sesedap oren bg alasan utk minggu y xleyh balik supaya dia leyh balik)

and latest lagi, ade lagi 2 org makhluk tuhan ske lepak bilik kitorng.husna, bdk selangor.budak tingkat2 y aku citer awal2 uh dgn waton, pen.ketua aras.and yah.hawa dgn farah jdk ajak aras..ngee. 😀 nurul pon jdk gak. ajak sukan, kebajikan dgn kebudayaan.layan jek diorg nih.

ape lagi?

umi ckp tshirt republic da smpi.xsabar nk balik, nk tgk.the other day msj amirf ckp psl baju.pstu dia ade ckp psl nk bt gath bile kitorg cuti 2 minggu nanti.tp dia suruh aku pk sbb dia da pk psl tshirt republic.unfair btol! sabar jep.

smlm ayah called.bg salam je terus wish “bday!” aku da “aaaaaaaaa..bday fa lmbt lagi” pastu ayah ckp “takpelah.dah bulan 7.” weeeeeeeeeeeee……… 😀 dah tentu2 bday ayah pon bulan 7 weh.xpe xpe.nanti b4 balik g shopping crik baju raye k?

hawa dgn ana dah beli dah baju raye diorng.xreti2 nk beli saing2.ntah hape2 jek.solo2.xpe xpe.nanti aku beli jugak!!! heeeeeeeeee 😀

and farah dah balik (skrng bru kul 9) dia ckp DKK da penuh.ngeeeeeeeee 😀 kan aku dan ckp.

okeylah.gtg.homework banyak.baju x basuh.lagi brp ari nk UPS (lagi brp hari gak nk bday aku) and i really need to make myself away from this lappy.and once again, thanks to syaimin for letting me borrowing her lappy.

take care semua.kire tau.lagi brp ari aku nk balik JB.ngeee~~~~ (aku akan balik around 17 Julai)

Advertisements

2 thoughts on “hari tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s