rapuh

salam semua.

it has been two weeks since i updated my blog.yeah yeah.busy with study.a lot of things happened in my life recently.yeah..adelah y okey2.adelah yang tak brp nk okeyh.huhu..

air mata jadi murah beberapa hari lepas.taktahu kenapa.anddd… kena marah dgn AG sbbnye ckp sesuatu yang cukup sensitif pd dia. 😦 kesian fa kne marah tetybe.huhu.disbbkan kne marah uh, nangis lagi 😦 huwaa..mcm ape je.tp sbnrnye nangis bukan psl AG mrh lah.nangis psl bnd lain.haha.mampus kne sepuk dgn AG klau dia bce nih. 😛

tetybe teringat pnah bce ke pe ntah kt somewhere y sbnrnye kite nangis ni mostly bukan sbb sedih, tp sbb marah.seeeee…. marah boleh dijadikan sbb utk menangis.wow! amazingkan? pdn ar byk nangis skrng ni, byk marah rupenye.hahaha.

homework takya ckp la.berlambak2.penat.hujung minggu takde class la tpinya.tapi…kerja y perlu dibuat uh tak cukup dgn cuti weekend.abislah cuti raye cine nanti dibalaslah segala kepenatan dgn tidur.haha.tpi klau tidur je, pendek umur.hurm..nk bt ape ye??? ouh yaa..terigt jia wen penah ckp, ikut satu filosofi cina, rehat yang sebenar adalah ketika kita mati so, klau nk rehat sgt2, pegi matilah. 😛 hahaha.

kenapalah bukan minggu ni yang balik??? rase mcm da lame sgt duk kt kmj.hahaha. cikgu2 baru ade masuk kelas.cikgu math, puan harnita akan digantikan dgn cik hidayah (freshie) bile cikgu harnita cuti bersalin t.cikgu kimia pun tuka2 jugak, en shaari dgn cik siti adila (freshie jgk) (if i;m not mistaken that her name was like that).kekadang en shaari masuk kekadang cik adila masuk.layan je smua.

ouhh yaa.. idk why i love more organic chemistry.adekah kerana kene lukis2 byk2? ataupun kerana organic chemistry mmg menarik? hahaha.pelik2 pulak rse minat chemistry nih.teringin nk beli buku janice smith uh.walaupun tebal, komfem menarik.hahaha.kt rumah ade je buku organic chemistry y umi ajar utk kelas weekend dia tpi..mls nk criklah pulak.

jelesnya dgn org kt rumah.hari nih dpt g makan2 kenduri umah kak gina, isteri abg syuk.esk dpt g kenduri selamat lah kot kt umah pak uda sbbnye Muizz nk fly ke Aussie tk lame lagi.ohh well,, muizz.hurm.. hari tu mse balik atok ckp dia fly 12 nih.aku msj dia ckp tak.pstu bile umi call ty2 pe sme, umi ckp makbusu ckp 13 nih.aku msj dia ckp tak konfem pun lagi fly bile.hohoho.kau tak nk pegi ke muizz??meh gantikan dgn akulah klau cmtu.mesti seronok! hahaha.

oh oh..minggu lepas dua kali lepak cafe A, cafe antara blok budak laki.hahaha.mmg cm sengal la sbnye kitorg 3 org je prempuan student kt situ.makck kafe mmg r ade.tp y seronoknya,, ajeez dgn dee blnje aiskrim.haha.lepak sane pon utk buat presentation english y at the end mmg buat aku hilang mood nak repair benda2 uh semua.mcm ape jela.

aku prasan r kn..setiap org diuji dgn perkara lain2.cm aku lain, roomates aku lain.mungkinlah sbb tahap kekuatan kita berlainan.mlm td punye tazkirah ckp, bile kita byk mengadu kt orng, kita kurang mengadu pd Allah SWT, our god! bile pk2 balik, betulah tu.isnyAllah dilain masa, akan terus call Allah bile rse nk mengadu kan?

aku jugak sedang menjalankan beberapa uji kaji terhadap diri sendri.klau result okey, aku gtau korang ye!

tu jela kot.doakan supaya aku terus diberi kekuatan utk hidup lagi 6 hari kt KMJ ye kwn2 semua.

take care.

best regards,

FA

ps: will be back for CNY smpi rabu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s