finally its 458

salam everyone.

today agak penat jugaklah.walaupun satu perkara je dilakukan hari nih.hahaha.penat kenapa ya??? penat berfikir mungkin.dup dap dup dap.huhu.

td pagi around 10am gerak g kebun bunga.umi hantar.ade gath dgn budak2 sdary.wut wut.lupe pulak nk gtau diorg pasal rancangan aku uh.hurm.nantilah.ade mase lagi (insyAllah) utk aku lunaskan impian (impian ke?) yang satu uh.huhu.moga dipanjangkan umur jika umurku yang panjang mampu memberi manfaat kpd seluruh umat islam.amin.

ok.adelah dlm 13 org dtg.7 org budak laki (semua bdk laki kelas aku) dan separuh (Almostlah) bdk perempuan dtg.y dtg uh, aku, wani, sarah, shepa, ecah, niza, syawal, dollah, jo, raffi, zizan, ejan dgn dayat.kitorg borak2 psl kolej, uni per smua pastu makan2.lepas makan2.si zizan, jo, raffi dgn ejan main uno pooh.huhu.mcm comel.pastu kitorg pon main TRUTH OR DARE.memula semua cm blur2 katak taktahu cmne nk maen.sbb tak pena maen pon game uh before this.

aku org 3rd last kene soal tp soklan bapak mencabar.huhu.lupekan jela.pattnya mereka tanya satu soklan je ni tak.tanya bertubi2.patutnya tak ya jawab kan? haha.dah terjawab sudah.diorg ty aku, “fa suka azizan ek?” azizan ckp “uh satu statement ke soalan?” hahaha.yg aku prasan dia muka bapak segan ahh.kesian dia.aku da gelak2 dah.aku jwp jela suka.come on aahhh.budak kelas je kot.nak happy2.pastu tak aleh2 kene ty soklan laen lak “suka biase2 ke istimewa?” what the tuttt..mmg tak patut budak2 nih.tp layan je.let bygone be bygone so, aku jwplah biase2 je.hahaha.naseb ahh tuh.niza muke da len macam (mcm ade maksud tersirat disebalik jwpn aku).

btw, antara perkara best psl TRUTH OR DARE kali ni ialah….. pasal niza dgn raffi.wewwwwwiiiitttt.hahaha.moga jodoh korang berkekalan walaupun korang skrng nih dah tkde prasan cm mase sekolah dlu.bgs gile diorg nih, suka same suka pon simpan je.seb baek ade game nih utk tahu perasaan mereka.bak kata zizan, ade jodoh tk ke mane so aku doakan supaya jodoh korang sampilah mati nanti (maksudnya korang kawinlah kan? :P) hahaha.seronokkkk ouh td.gelak2 je.

klau korang y bace nih nk tgk gmbr sila layari laman seswang blog kelas saye.oke? di sini.

konklusi hari ni, aku tak start ape2 pon homework.lalala.lps g picnic uh g angsana.kononnyeee nk jmpe shafiqah fizeen.tp malangnya tiadalah bau, aku ikut sarah g antar adik dia kt perling which mean that dia hantar aku balik rumah skali.hehe 😀 sgt seronok.duk dlm kereta dpn rumah borak2 lagi.ngee 😀 bestlah dgn mereka ni.weeee weee 😀 hari nih mmg fun.

so, nk ucapkan thanks kpd miss organizer kita, Cik Hazwani Rosli berserta inche organizer, En Azizan KamarulZaman (aku da lupelah name bapak dia.betul ke tk aku eja uh? :P) sbb sudilah kirenye mencemar duli organisekan picnic nih.dr set up tmpt kpd jemputan para tetamu (bapak bahasa jiwang XDXDXD ) thanks jgk kpd y sudi meraikan idea aku nk bt gath dlm bentuk picnic pulk.huhu.

tu jelah kot utk hari nih.ouuhhhh oihhhhh.sebelum terlupaaaa…

tadi aku 3G dgn Muizz Zaki, dia dah dlm kapal terbang kot skrng.sbbnye dia check in kul 6 pm rsenye.awal gile kot.muka dia nampak risau.jauh sgt kot Aussie uh.hurm..semoga dipermudahkan perjalanan hidupnya selama beberapa tahun di Aussie dlm jurusan MEKATRONIK.Moga Allah sentiasa melindungi kamu, dear cousin.jangan risau k.everything will be fine.klau aku takdpt smbung study kt Aussie, aku g melawat kau ye!huhu.All the best (wlupun possibility utk kau bce blog aku sgtlah nipis).

adelah pesan sikit2.hahaha.aku rse aku asik ulang je pesanan yang same.jgn tinggal solat,bce quran hari2.nihlah yang penting bile nak melangkah ke luar negara.yuupp..aku tahu tak senang jiwa raga kau nk jauh gile2 dr family (smpi kne naik kapal terbang uh jauhlah).kau doa2 byk2 kt tuhan.insyAllah tuhan akan jaga urusan dunia ni utk kau.okey??

so, tu jelah utk hari nih.

esk2 sambung lagi.

ps: cuti smpi rabu jelah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s