feeling like..

salam semua.

it has been quite a long time since i write something here.haha.hari nih rase cm nk exercise jari pulak.hahaha.

so, selasa lepas pergi kursus KPP.adelah sorng bdk nih, budak tmn ape ntah, junior tp dgn aku gune ‘kau-aku’.adeh…sabar je.and fortunately, sarah was home so solat zohor kt rumah sarah.hehe 😀 thanks sarah. hope to see you again after this.

hurm..aku bru habis bace buku BAHRUDDIN BEKRI tajuk KITA HANYA DI SEBERANG JALAN.memula uh agak kebosananlah sebab asik cerita pasal pisang but then it getting more interesting with Amrullah punye sikap and how Fatima react.hurm.. laugh a lot.and lastly, padan muka Amrullah.hahaha.tp bile fikir btol2, mmg ape yang ade dlam novel uh potray ppl around us a lot.hahaha.kekadang uh bnd uh ade dpan mata tapi kita tk nampak thus with certain event y occur dlm hidp kita, baru kita prasan benda y kita crik uh depan mata.tp klau orng tua tahu esti kuar pepatah “klau ular da kne patuk” sbnye tk prasan bnd y kita cri uh ade dpn mata.hahaha.overall, buku nih best! so, bacelah.

umi ajak pegi sekolah esk sbbny ade rewang2 pe semua.sabtu ni maulud nabi.hehe 😀 seronokye. i’ve been stuck at home recently.heeeeeeeeeeee 😀

hoho..ape lagi??? I’m in love with SHINee’s flaming charisma, Choi MinHo. ngaaaaaaaaaaa 😀 seronok gile noona y date dgn dia dlm Yunhanam.Adoi…jelesnya.haishhh..sabar je.insyAllah nk jmp org mcm dia in the future.hahahah.branganlah kau ye fa.dia uh kt KOREA.kau kt ne?? MALAYSIA.aissshhh….

ape lagi?? entahlah ekk.ade borak dgn kawan mase kanak2 hari ni.hahaha.buat ketawa tak terhingga bila dia ckp psl ape yang pernah terjadi.hahahah.bila ingat balik, konfem ketawa.macam ape orang slalu ckp,

“bila kita kenang waktu kita menangis, kita akan ketawa dan bila kita kenang waktu kita ketawa, kita akan menangis”.

thus, td mmg gelak jela sbb dia mengimbau kenangan kitorg berdua.hahaha. aku pon tak ingat aku ade bg surat ke tak hahaha.dia ckp surat uh siap kne rampas lagi dgn cikgu.hahaha. LONG TERM MEMORY LOST fa nih tp aku rse mg ade kot hahahahha.zaman dlu zaman surat2 mmglah selalu tulis surat.

ouhh yaa..kenapa ye ade beberapa orang mula deactivekan diorgnye blog?? apekahhh? tidakkah kau tahu aku kebosanan bila kau punye blog di-deactive? hahahaha.tp tkpelah.tu korang punye decision cumenya harap takdelah sampi lost cntct sbbnye aku rse blog is one way to connect to you guys.ape2 pon, all the best semua orang!

ade sape2 kenal pakar kulit tak??? i’ve suffering to death with this rashes!!! ngaaaaaaaaa :S

will type more later.

take care everyone!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s