wow

salam semua..

heeeee 😀 hari nih berjaya buat sesuatu yang dah lama nk buat tapi tak buat2.huhu.rase seronok pulak.ngee 😀

waaaaa…..seronoknye. 😀

ouhh ya..semalam ade berita tergempar kt FB kononnya ade budak kolej meninggal dunia.heeeeee.aku tgk kt page budak uh penuh ucapan takziah + fatihah pe smua.pagi nih on FB, diorg (bdak2 kolej) gtau y berita uh prank sahaja.thus, salah siapa semua ini berlaku?? hurm… kebanyakkan bermula dr salah faham.kan?? tp y sebarkan pon amik port jugak tk? sbbnya tanpa mengsahihkan kebenaran dah sebar2, konfemlah org lain pon akan percaya padahal bnd uh tak jdi pon.aishh..tkpelah.mungkin empunye badan pon tkde niat nk kenakan semua org atau mungkin dia cuma nk uji sahabat2 dia.heeeeeeee.sabar jela ye semua org.

kes2 macam ni sbnrnye tk brp nk bgus lah nk dibuat main esp if ur kawan2 uh lurus jalanraya sbb mungkin immediately after berita uh smpi je abis satu kg dia bgtahu.hurm…tp mcm seronok je.haha.pape pon, bersabarlah bg org y diuji ye! sabar uh separuh dr iman 🙂

hurm…esk ade maulud kt sekolah.jom pegi!

ps: currently addicted to Jojo by SHINee

Advertisements

2 thoughts on “wow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s