no specific

salam semua.

since smlm da update sikit.hari ni tkbrp nk tau nk update ape.

haha.

ohh yaa.. kak asma’, fa nk email lah sbbnye kdt tkde.sorry akak syg~ ❤

then, smlm update2 almari sbbnye mcm byk je khazanah yang patut aku buang tp aku simpan bt ape ntah.bg makan lipas la kot.hahaha.mse kemas uh, mmg jmpe byk khazanah pelik2 serta merepek meraban.haha.sbbnye yela zaman dlu2 kn? semua pon tk cukup akal lagi.hahaha.i guess i’m a big girl now.hahahaha.tp ntahlah. rse seronoklak kemas2 uh sbbnye tertimbul niat nk tulis surat utk 3 org.

org2nya ialah :

  1. cikgu aznita – my bahasa melayu cikgu mse darjah 4.dia paling best!!! dia ajar aku sesuatu yang mmg aku tak pernah belajar time uh.hahaha. 😀 igt2 balik mmg nk gelak.ohh..kenapa aku nk tulis surat kt dia?? sbbnye tatau cmne nk cntct dia.hehe 😀 bile bce surat dia uh, rse best.anak dia mesti da besar.mesti da ade adik and so on.kn?
  2. farahin – kawanku di SIGS.member y kenalkan aku dgn anime.best ouhh.mse uh gile prince of tennis smpi bwk cerita uh g sekolah pastu kena rampas sbb ade spot-check TT dia ni pon aku ttau cmne nk cntct lagi.thus, aku rse surat jelah jd penyelamatnye.
  3. akak kat WLI – akak ni aku tk igt nme.kak fiqa kot.hurm..akak ni send hadiah kt aku mse aku gtau result aku kt website WLI.hehe 😀 tk sangka pon akak uh akan bg hadiah.so, nk tulis surat sbb nk ucapkan thanks kat akak uh.hehe 😀 akak uh bg aku tudung labuh sehh.aku pakai time kt KMJ dlu.

selain dr surat2 y aku mmg simpan,aku jmpe buku2 kecik y tulis benda pelik2.haha.sbnrnye tkdelah pelik2 cume jiwang2 merepek.hotak ahh.kecik2 da pk bukan2 aku ni.hahahaha.ohh yaa..aku jmpe senarai name yang aku buat utk cerita2 aku.hahaha.bajet name sedap2 ahh tp klau tgk maksud mmg hampeh,tkde pon maksud name y aku cipta uh.lagipon, skrng ni pon mmg da berkarat otak nk type cerita2.

ape lagi ek?? ohh..kertas2 conteng pe semua pon aku simpan lagi.pelik2 je kan?? mungkinlah dlu sbb tkde tmpt nk citer2 ape kte rse so tulis kt kertas pastu simpan.haha.layan je.

hurm.. tu jela.tkde y menarik sgt pon.

sekian.

Advertisements

4 thoughts on “no specific

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s