lega

Assalamualaikum semua.

hehe 😀 fa sihat.buat mereka2 yang tertanya2 fa sihat ke tk.hehe 😀 hurm…skrang nih da lega sikit.ttau knp.i guess silent helps me a lot in managing troubles and problems that love me so much.heh..

so, upu da kluar.i guess ramai da lega2 hati dan perasaan.sbbnye takut tk dpt msuk u kan? hehe 😀 btw, congrats utk semua orang ye! esp BUDAK BUDAK KOLEJ MATRIKULASI JOHOR BATCH 2009/2010. congrats ahh..

yang aku tau buat mase ni skit2 je cm ikin dpt UTeM, Mint dpt uitm, shida dpt upm, fiza jpp dpt upm, fiza ramli uh da decide g spa even dia dpt upu.hurm..tkpela.janji bahagia.yng usm same aku uh ammar, izan (syida ckplah). pastu blutut a.k.a ecah kelantan dpt usm kubang kerian.klau tk silap. ecah bobo dpt petroleum chemical ke pe ntah tp ade kaitan dgn petroleum lah.wan td tgk kt fb, dia dpt upm.bgs r kn ramai da smbg bljr.hehe 😀 ecah kwn min dpt uitm jgk.hehe 😀 pah pon dpt uitm melaka.yng ttau kt mne uh si hawe, nurul dgn farah roomate aku uh.moga2 dpt yng terbaeklaaahh.

ohh..aku tk puas ati btol ikin dpt utem.ade ke patut utem?? gile dekat!!!!! dahlah rumah dia kt muar je kot.adoi.matrik kt tangkak.degree kt melaka.pergh..panas gile dgr.aku ni?? amik kau! jauh tercampak ke penang mak aihhh mcm tkde manenye aku nk balik la tanah johor nih lagi.haha.

dgr2 nisa budak bilik min dpt usm jgak course fizik.heheeeeee.. ade geng budak baek~~ seronok!! azi budak bilik min dpt utm course kimia.heh azi kita mmg seswai ouhhh. hehe 😀

hurm…sebnrnye tkdelah lega mane sbbnye byk lagi perkara tak settle nk blah jauh2 nih cm yuran, alat-alat keperluan semua, bantal2 sgala.adehh..byk kot.hurm..ari tuh ade tgk jumlah yuran kena bayar.hahaha.amik kau! mmg byk siottttt.naseblah.nk aku g usm kan, bayarlah ye.hehe 😀 tkpe2 nanti dpt biasiswa ke pinjaman ke byr balik (klau dpt). waa…byknye nk kne buat~~~~~~

td ade jalan2 kt blog yang dah lame tk singgah cm blog En AA dgn Cik AA, pastu ade tgk blog satu group ni,, rindunye saat2 dlu.really wish can gain all that feelings later on.hurm..may HE guide me through and through.

thats all.

Advertisements

2 thoughts on “lega

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s