lect

Assalamualaikum wbt.

apa kabar semua orang?? hoho..fa sihat cumanya kaki masih bengkak.adeyh.ttau cmne nk g urut.kem kom ckp bila balik desa nanti, akan ade y cntct utk bwk g urut but then nothing happen.skrng ni buat2 steady je jalan walaupun sbnrnye part2 nk turun tangga uh mmg menyakitkanlah.

hows lect so far? hurm..so far so good.buku kne beli byk jugakla.esk dpt voucher thus, esk jela g amik kan? hehe 😀 ohh yaa..tadi punyelah beriya g amik surat insentif dr unit kemasukan sat g sampai kt koperasi hilang sudey.tatau ke mana.kena makan dengan toyol la kot.agagaga 😀 cabul mulut.tp mmg peliklah surat uh hilang tibe2,punye cri merata tak jumpa.last2 pegi jela print kt atas uhh.sabar jep.

ape lagi?? hoho..experience first time daftar e-amali, e-tutorial pe semua.mmg r kena pandai susun jadual sendri.agaggaa.buat mase skrng nih, jadual aku byk lopong time tengahari.khamis uh mmg lapang gila.ade kuliah inorganic je.petang lak ade ko-k dgn malam ade keusahawanan ramai2 kt DTSP.agaga.tghari uh mmg lepak, nk tido pon boleh.hahaha.

hoho..seronok bahh naik bas.haha.ok tipu! first of all, aku mmg jenis tk suka naik kenderaan awam cm bas.sebab ramai orng, sesak, kne turun awal sbb nanti bas penuh.thus, skrng nih tgh nk adapt dgn perasaan2 cmtu sbbnye 3 tahun nk kne menghadapi hidup y menyusahkan cm tu.arghhhh~~ sabar je kan?? hari2 kne naik bas klau nk ke mane2.sabar sabar!seb baeklah bas ny boleh tahan okeyla.boleh hidup lagi la klau naik bas uh.

ape lagi?? hoho..jom citer psl dak wing aku, bilik aku (24) ade aku dgn zakiah.zakiah ni smua2 pon sme dgn aku kecuali kelas english dia. bilik 23 ade anis dengan wiena.budak berdua nih slalu berdua jela.jrang cmpor dgn kitorg (aku dgn budak wing aku y len).pastu bilik 22, ade ju dari sabah dengan mas.budak berdua ni same kuliah analytical ke inorganic ekk dengan aku.haha.salah satu kuliah uh mmg dgn diorg.y len uh zakiah dengan ana dengan khalid. ju ni lembut kot.agaggaa.dia ckp uh ade accent sabah sikit bahh.haha.td ptg akak dia call, aku pon bah bah kan dia bah.haha.pastu bilik 21 ade ana dengan khalid.kuliah diorg same dgn zakiah.huhu.aku same dengan ju dan mas.hoho.kami ber6 ni semua pon same2 je.ndak2 tutorial dengan amali.haha.senang sikit hidup.

hurm..tu jela kot.nanti2 aku citer psl budak kmj y bersepah sepah di usm penang nih.hahahhaa.

ohh yaa..utk post PIMPIN SISWA uh lupe nk citer y kitorg satu2 nya kem y kne BENCANA ALAM.sadis gila wo..aku tkde baju kering lansung.baju aku semua basah.bahana hujan lebat + air masuk kemah + kaki terseliuh + balik ke kem pukul 11 lebih malam sbb nak tunggu air sungai kurang deras utk menyeberang.sedih gila aku.mandi skali je mase kt kem uh.badan tkya ckplah.mmg gatal2 smua ah.dah r air sungai pon..argh..tp pape pon, PIMPIN SISWA MMG TERBAEK DARI LADANG YO~

pade sape2 y kene kem palas, yan, kedah uh aku nasihatkan korang bungkus baju dlm beg plastik pastu bru masuk dlm beg y usm bg uh.klau pape jd, tkdelah korang nk sedih sadis mcm aku.agagga :DD

hurm..tu jela.

selamat malam semua orang ~<3

ps: the best thing now, boleh online hari2 walaupun tkdpt nk tgk youtube. (y nih sedih skit)

Advertisements

2 thoughts on “lect

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s