hari tua

Assalamualaikum semua org kg.

agaga.mcm orng kampung kau bce je benda2 nih fa oi.mereka bace surat kabar je.opss..org kg pon dah maju you skrng~~

hurm..mari bercakap ttg sambutan hari tua saya (bak kata inche asyraaf y belajar di UIA). hari tua saya disambut dengan penuh ke-simple-an dan penuh ke-biasa-an.diulangi TIADA YANG ISTIMEWA PADA SAMBUTAN HARI TUA SAYA.ok fa.sounds pathetic.ape2 je kau nih.

hurm.. terima kasih kepada mereka2 yang telah mengucapkan  bermacam2 ucapan kpd saya sempena hari tua saya.hahaha. 1st place goes to Ayah.hehe 😀 semangat tepon awal2.hehe 😀 y len2 uh dh tk igt sbbnye inbox penuh dngn mesej dr FB org wish bday.agaggaa 😀 papepon, a real BIG THANKS to all who wishes me yesterday 😉 sayang korang ❤

ouh yaa..pada hari tua saya, saya telah ke pusat sejahtera utk menjalankan medical check up dan nasib mmg baik utk saya sbbnye saya tidak mempunyai apa-apa masalah.InsyAllah.

lepas balik dr mc, ayie called saya dengan mengatakan bahawasanya dia sangat lapar dan mengajak saya ke restoran Khaleel.heee 😀 saya dan zakiah bersetuju.spttnye dia yang belanja kami tpi akhirnya kami bayar lebih separuh dr jumlah yang dikenakan.ape2 pon, we have a blast in talking yesterday.ayie muka lapar wlpun dia dah makan 2 keping roti canai, telur bungkus, apam balik.haha.otw balik ke fajar harapan, dia pegi beli apam balik lagi 3.wow! hebat! wow2! hebat2!

hurm.. tu jela y best nye semalam.yang lain2 uh tkdelah best mane pon.haha.ok, sila bersyukur ye farhah.ouhh..dpt panggilan free maxis ke maxis pon tidak dpt digunakan sepenuhnya kerana saya ada kelas lepas itu saya tak tahu  nk call sape2.haha.saya kan kurang fofuler thus, saya taktahu nk call sape dengan muka kenapa-kau-lupa-bday-aku-weyh.haha.tp kawan baek saya, ayiez and ikram dan mereka2 spt amirf, ajim ttp melupakan bday saya dan hanya ingat bila saya called mereka.ouhh sedih ;(

saya nk hadiahhhh~ ok fa.kau dah besar, no more hadiah2.ok?

tu jela.saya sayang semua orang y wish saya.meskipon, birthday kali ini adalah antara yang tersimple yang pernah dihadapi, saya ttp satisfied.hehe ;D sayang korang~ ❤

ohhh tidak dilupakan bahawa Faez Azhan, skandal Ain telah belanja saya dan Ju budak sabah bah aiskrim.agaga.kesian faez ouhh.we have a chat before he went somewhere with his friend.thanks faez for the ice cream.nanti bday kau, aku belanja pulak ye~

sekian.arigatao. gansahamnida 🙂

Advertisements

4 thoughts on “hari tua

  1. zafiqa says:

    Salam,

    Maaf terlewat,
    Selamat Hari Tua…
    Jgn malu bergelar tua okay…tua means da bertambah umur setahun lagi…bertambah pengalaman segelen…bertambah nak matang…bertambah ilmu pengetahuan…bertambah sifat-sifat mahmudah…bertambah rasa tanggungjawab…bertambah sifat2 kewanitaan…bertambah orang yang nak masuk meminang (erk???)…bertambah berat badan(hahhahaha…ni apply utk akak je ok)…dan bertambah macam2…
    Jadikan ‘nilai tambah’ anda itu aset untuk lebih berjaya di masa akan datang

    akak harap, one day kita bole bertemu muka…next january akak ada conference kt usm, harap2 boleh ketemu =))

    silalah bagi email…boleh add facebook

    regards
    zafiqa

    • Fa says:

      Wasalam.
      hehe 😀 tkpe terlewat.tkde hal punye.
      heeeeeeeee 😀
      ohh ya..
      fb fa pakai name full.
      akak crilah.hehe 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s