Shazmil Zahry

Assalamualaikum wbt

ingin saya jelaskan diri bahawa saya dan juga inche shazmil zahry tidak mempunyai ape apa hubungan selain persahabatan.okey.this post is some sort a reply to a post that he had posted in his blog, about me.yeah.ABOUT A GIRL NAMED, FARHAH KAMARUDIN.a big THANKS 😉

so, mcmane kenal dgn budak shazmil ni ekk? budak shazmil ni kenal kt page ammar rasenye,haha.okey, saya mmg tk punya masa nk kenal semua org kt KMJ dlu thus, saya hanya tahu si shazmil ni budak KMJ seleps menjelajah ke FB dan mencari2 org y nk dibuat kwn di USM ini.maka, disbbkan muka dia bersepah2 di FB, saya pon add la dia dgn rse kasihan.haha.ok.y tu tipu.aku add sbb nk kwn2 la. kebetulan pula, kami satu desasiswa.

ouhh yaa..bukan setakat 1 desasiswa, same no bilik pulak uh.plus same side bed.maksudnya cmni, aku nye alamt kt desa is M02-04-24A, desasiswa restu.dia pulak, M01-04-24A, desasiswa restu jugak.dia mmg suka menyebok~ haha..okey, kami mmg ade jodoh.mohon korang doakan jodoh kami berpanjangan.haha.okey fa,,, sila stop mereka.ini hanyalah kebetulan yang tuhan dah susun.jgan korang nk bt skandal murahan pulak bila bce nih.

sungguh bahagia bila dia tidak same kos dgn saye.haha.ok.saya tk kesah dia nk same course ke tk, dia ni budak sains komputer.okey, dia HEBAT GILA dengan komputer.ckp jela masalah korang ape, konfem dia dpt tolong selesaikan.dan saya sangat happy sbb dia upload begitu byk lagu SUPER JUNIOR, SHINee kt gmelr.com ke pe ntah web tu.haha.layan saje.THANKS YO~

lagi ape? ouhh..dia pernah buat saya terharu sbbnye..ingat tak post psl faiz bagi saya lagu bila saye gedik2 nk gloomy2 itu?? ala..yang ini.. pakcik shazmil telah berbaek hati meng-upload lagu tersebut ke website itu dan suruh saya download.okeyy,, saya sngt happy dapt dgr lagu uh. terharu pon ye jugak~!! pastu2, beliau telah meng-upload lagu MAHER ZAIN yng lain2 jugak.dia mmg HEBAT bab2 software segala ni. dia jugak ade game.ohh lagi2, dia ade bt ape ntah psl proxy2 uh (sy ni tk HEBAT bab komp, thus sy hentam jela ekk) supaya blh buka webbie y tdk boleh dibuka sbb wifi USM sgt HEBAT. (okey fa, aku tk faham kenapa kau perlu CAPITAL kan perkataan HEBAT itu.ntahlah der~~~!! wa pon tk fhm).

hurm..disbbkan dia telah mempromote saya di blog dia y HEBAT itu.meh saya nk promote dia pulak.(promote bukan utk di jual pada musim MEGA SALE RAMADHAN ye kwn2 sekalian)

blog dia : http://cs-turn.blogspot.com
ym dia : shazmil91
skype dia : shazmil2
no fon dia : 0177_ _ 7 _ _ _ (okey, dia jahat.dia msj no celcom guna no maxis, habis kedit saya sbb msj no maxis dia)

tu jela nk post.bosan pulak asik citer psl si shazmil ni je.hahaha.

sekian.terima kasih.

ps : sape2 blm abis ganti puasa uh, pegi ganti weh.ramadhan dah nk menjengah nih.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s