let post something here

Assalamualaikum wbt.

hurm..berbalik kpd post sebelum ini.mungkin ade yang menganggap serious perkara-perkara yang diungkapkan.ingin dimaklumkan di sini bahawasanya saya, (dah mcm bce ikrar pulak) tidaklah begitu serious terhadap perkara yang dinyatakan.hal ini kerana semuanya masih cloudy dlm pemikiran dan penumpuan saya.

okey. saya kurang sihat.smlm saya tidur dngn air mata.haha.kasihan nurulfateemah razak kerana telah menghabiskan kreditnya utk call saya dan dengar saya menangis.hurm..saya nk tanyelah kpd anda semua.adakah anda rasa saya happy di USM? hurm..fateemah ckp dia rasa saya happy tpi masalahnya saya tk jumpa pon post bagitahu yang saya happy tinggal di USM.haha.

hurm..maybe saya patut jumpa kaunselor bertauliah.

ouh yaa.semalam telah ke tayangan perdana di DTSP.senang ckp, cerita uh seems to have no motive at all.so, korang klau nk tahu tajuk cerita uh, meh msj2 kt FB ke ape ke.haha.sbbnya name pon tayangan perdana, mstilah cerita tu tk kuar lagi kt wayang ke ape ke.ouhh..the movie was some sort like the one in the Mr.Bean’s holiday yang part festival films uh.yaa..the one yang all the moving pictures are his face.y bosan nk mampus dan hanya dia y excited tgk muka.pastu tak aleh2, Mr.Bean pasang video cam vacations dia uh.haha.sengal citer Mr.Bean tu yo~! ouh..movie y aku tgk uh cm ade similarities dgn few movie y aku pena tgk cm, 13th friday dengan house of wax.heee 😀 tp amat suka house of wax.

then only i realize i hate thriller movies now.boley pegi mati nk tgk thriller movie.i just suddenly hate it.

lagi ape? tadi kuiz pertama.yah.kuiz analytical chemistry (bru saya perasan saya tk suka subjek ini).boleh tahanlah.tp ttaulah betol ke tk jwpnnya.hanya jwap sahaja.cool okey.haha.cikgu tutor itu ajar dengan cpt dan saya rase mcm blur.okey.bukan macam blur tp mmg blur.yeay! mmg seronok belajar kt U ni kan?

hari ni ade je bnd y tk kena.saya pon tktahu kenapa.okey, kau bukan tak tahu fa, saje nk buat tak tahu supaya kau boleh buat2 tak nampak benda uh.kan fa?

ouh yaa… i wonder why (insert someone’s name here!) is like pushing myself away from (someone’s name)’s life? like  (someone’s name) trying to get away from me padahal dia yang ckp, we are like close friends.okey, i should understand that (someone’s name) is busy.dia pon ade kerja.

heh..aku pon byk kerja jugak.

hari ni Zakiah akan dpt adik angkat, program anak negeri dia and that adik will sleep in our room.yeah.good~

hari ni bday jiran, HANIS.thus,

HANIS, HAPPY 19TH BIRTHDAY OKEYY!!

disbbkan mase bday zakiah aku tk kena pape, mereka telah menyiram aku dengan bedak.yea..sampai aku hilang mood nk study seterusnya menangis mse teemah call.smpi skrng, lappy dan meja masih berbedak.tkpela.malas nak bersihkan.lagipun, bedak wangi.yeay~!!

tu jela.nanti malam klau aku terajen nk online (sbb mlm ni ade kelas WUS kt DTSP~ mungkin tk pegi sbb esk ade 2 assignment nk kne hantar + mlm ni kne siapkan), aku akan update lagi sbbnye jap g ade HARI INTERAKSI DENGAN RAKAN KHIDMAT KOMUNITI (thats my ko-k subject.blueekkk!!!)

sekian.

take care semua yo~!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s