uhh

Assalamualaikum wbt

apa kabar anda semua? yeaa.saya mmg dah jarang nk ade mood nk update blog.sbb ape?? sbb kerja saya sangat banyak.haha.skrng bru merasa betapa  ‘SERONOKNYAAAAA’ belajar di menara gading ye kawan2 sekalian.

i have like 3 on the list to be done till Friday.here is the list :

  1. Analytical Chemistry – Assignment 5 (submit friday)
  2. Inorganic Chemistry – Assignment 3 (submit friday.given on monday and the ques are TONNES)
  3. tutorial math – chapter 3 and 4 (discuss in tutorial class.I’ll bet teacher will discuss till chap 4)

got an email from teacher saying that Friday’s lecture CANCEL.yeah~!seronok yang lain maksudnya disitu ye.tp apekan daya, walaupun kelas cancel ni nk habak mai ade lagi kerja nk siapkan over the weekend sbb nk cuti raye tk lame lagi.uhhhh.

  1. Rancangan Perniagaan – kena submit before raye.wth la kan.sabar sabar sabar.dah discuss sikit2 but still haven’t divide the works. ;( ayie..tolong…kumpulan pon bru setel smlm.huh.
  2. Biography of a friend.should write it differently.cant be the same/usual biography.and i was thinking to give my partner a questions from a tag.haha.boleh tak? nanti aku cri tag best, aku kasi hang buat ye aminah (her name is aminah, she is my classmate for english class)

ouhh..another thing, this saturday, we have an event name “friends of tasik harapan” organised by Alumni of USM.they’re going to throw in mud balls to cleans the lake.for 6 months.i’m thinking whether i should go or not.okeyy,,it depends on how RAJEN i’ll be on saturday.okeyyy?

ade lagi dua..majlis buka puasa.satu under restu, satu lgi under rkm.yeah.y ko-k uh.so, ttau la cmne.sbbnyekan…. y rkm uh da byar.rm5.yang restu punye ade my CSD dgn unit desa.so =_= in confusion? agaknyelah sbb nk pegi dua2 pon tkblh.i cant divide myself into 2.(=_=) tp unit desa dgn myCSD uh mmg menarik perhatian ^^ even ketua kumpulan utk rkm (si hilmi uh) dia pon kne pegi restu wlupun da byar rkm sbb dia EXCO restu.huhu.so, ttaula seh ~~ ==. let just see and wait what will happen.

tadi ade test english.we have to write a letter to our friend.yeah.friend ye kawan2 skalian based on poem pastuu, saya pon rajen melalot.hahaha.saya suka writing sekarang.hehe 😀 i just love it babeh.ouhh ya..memula cm pelik sbb teacher describe the poem rupe2nye bila kiah cerita td, cikgu dia pon describe the poem,huhu.bgus2.wlupun assessment ttp ckgu tolong.best~! i love you SUPER AYUNI.(thats my teacher name, AYUNI).

ape lg?? penat.mata dah kalah panda dah sampai ade yang tegur.so, nk bt cmne? mmg da cmni.aku rse nk bt operationlah.boleh kan?? operation buang eye bag.hahaha.semata-mata.sengal kau fa~!

ntah knp bila penat msti ingat ape jia wen ckp mse Youth Science Camp 08 kt UTM dlu, “kalau nk rehat, kena tunggu mati dan you can rest for the rest of your life” dem you words.kenapa kau mesti muncul2 saat saat aku memang penat dan memerlukan rehat? aishhh.jia wen pon best. sbb share philosophy dr buku dia uh.aku pon satu, dlu gatal2 ty kenapa? pdn muka, kan da tanam dalam2 dlm otak ayat uh.isk isk T_T

heyy..i have a new friend, his name is HAIQAL sewel.he is one of the forum member.yeah.dia sangat sengal, sewel, senget.crazy, gila.hahahhaa.okey haiqal.you made my day.thanks.saya senyum ear to ear dgn awak punye words on skype, words on texts and words during intro to kiki.hahaha 😀 seriously, you just made my dayyyyyy.okey haiqal, saya suka awak.hahahaha.

tu jela.its nothing.just a plain explanation about my university works. and i should realized that i shouldn’t be in front of my Nikky (that’s my lappy’s name).

thats all.take care everybody.i love you guys.haha.

ps: can i have a new phone when the insentif for Apex student in my account?

Advertisements

10 thoughts on “uhh

  1. zafiqa says:

    salam fa…
    heh…dh rasa dh cm ne rasanya blaja di ‘menara gading’???hehehe…itu baru first year fa….first year ialah tahun lepak2 je…subjek pun tak de susah sangat(kot)…
    anyway…good luck dear…walaupun penat tp mesti best kan…akak tau…been there, done that dear…jangan risau, you’ll survive…akak survive dgn cemerlangnye(chewah), awak pun mesti boleh…yeah…

    ok la…g siapkan assignment yg melambak tu…
    wslm…

    • Fa says:

      salam kak.
      dah terlebih rase dah kak.dah had enough.afraid to know what might happen in future.tension tahap giga suda.
      tahun lepak ke 1st year?
      rase blh gila kalau 1st year tahun lepak.ni tkde lepak lansung.fa rse blh gila klau lepak2 mse 1st year nih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s