enuff

Assalamualaikum wbt

i hate when it comes to that particular subject.i hate everything about it

enough said…

I HATE YOU, ANALYTICAL CHEMISTRY!! WHY YOU LOVE TO RUIN MY HAPPY MOOD? MY LIFE AS A WHOLE? YOU STUPID SUBJECT~!!!!! I HATE YOU~!!!

go away from my life.

now i wonder why i am here.this place wasn’t my choice at all.non.not.tidak.

tuhan, tolong jangan bagi saya rasa menyesal datang sini.

wonder why I’m like this? I got 2/10 for the 2nd quiz.and guess what is my mark for the 1st one.1/10.huh.there is NO HOPE~! AT ALL.YOU STUPID SUBJECT.I HATE YOU~!!!

ergh..sabar fa.puasa ni.

Advertisements

9 thoughts on “enuff

  1. Ummi says:

    Awatnya? Ni ummi punya favourite subjek dulu beb! Balik raya bawak bukunya. Nanti Ummi tgk. Ala…baru 1st sem dah benci membenci, hang biar betul! Belum pun 2 bulan penuh fa belajar. Kalau makin benci nanti makin tak faham.

    Soalnya, ilmu. Macamana susah nak difaham pun, ia adalah Ilmu. Pujuk hati agar jangan membenci ilmu. Junjung ilmu ni, satu hari nanti Fa akan perlukan ia. Skrg lum nampak guna, memang cam tuh!

  2. faaaaaa..jgn benci dia..nanti dia benci fa balik..
    teruskan sayang dia, nanti dia makin sayang fa.
    maka terbenihlah ikatan murni dan baru ada CHEMISTRY dengannya.

    knp fa kata ni bukan ur choice..bukan fa mmg nak kesana?dan fa dapat apa yang fa mahukan itu?atau ianya adalah atas sebab lain fa ke sana?

  3. nabilah says:

    jangan terlalu membenci nanti kau akan menyayangi,
    jangan terlalu menyayangi, nanti akan membenci..
    apa ni? ntahlah…dik…kita usaha sama2 ye? sebab bila2 kita akan jatuh, semua orang macam tu, yang membezakan adalah bial jatuh wether kita bangun atau tidak.. certain people bangun, n try grip the one yg terlepas, but certain people are better, which they generate consciousness n bina balik tapak, susun balik rentak dan menari dengan lebih gencar lagi. u may know that u can do it, but i do believe it.. cuba eh?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s