serabut sudey

Assalamualaikum wbt

alhamdulillah hari ni agak sudah selesai beberapa perkara antaranya assignment profile usahawan dan juga pembayaran utk expo usahawan minggu depan.

esk ade test math.chapter 3 dgn 4.pastu tutorial 5 tk bt lg pdhal esk tutor dlu bru test -_-” okay.should start copying thinking about the answer right now.so much things to do in one time.

let me list my schedule for tomorrow.

8-9.00 AM : ANALYTICAL CHEMISTRY’S CLASS
10-11 AM : INORGANIC CHEMISTRY’S CLASS
11-12 PM : CALCULUS’S TUTORIAL
12-1 PM : REPLACEMENT CLASS OF ANALYTICAL CHEMISTRY’S TUTORIAL
12.45 PM : PERJUMPAAN DENGAN DEKAN PPSK -_-” (DK’M’)
3 – 4 PM : CALCULUS’S CLASS = TEST 2

okayyy…saje je nk gempak2 tpi…. tk ke rase esk akan penat? huhu.plus esk ade rancangan baik punye nk date dgn hilmi sbb nk siapkan kertas kerja RKM utk next year nye projek.aish..

Tuhan, berikanlah aku semangat dan kekuatan untuk menuntut ilmu-Mu ini ya tuhan. 🙂 mohon supaya terus dibekalkan dengan pemikiran positif dalam menghadapi dugaan yang dijadikan untuk ku.

btw, igt tk en.shaari yang pernah ajar aku chemistry mse sem 2 kat matrik?? hari ni dia ade post status baik punyaaa :

KUNCI 4 FLAT : baca sungguh-sungguh macam nak p hafazan…..
baca ulang-ulang macam nk jadi tahfiz….
faham betul2x macam nak buat tafsir…..
p tolong kawan macam nak jadi pendakwah…..

hebat kan? hahaha. ape lagi??

doakanlah esk aku hidup lgi.heeeeeeeee ;D masih banyak hal yang menjadi tanggungjawab aku untuk dijalankan di muka bumi tuhan ini. btw, kak lia, my naqibah fail anta email kt aku.apesal ek? pdhal aku check email ari2 kot.ngeee 😀

take care ye semua orang.

ouh.. Al-fatihah utk ayah Man Ghazi yang telah ke pangkuan Ilahi pagi tdi.

sekian.salam.

ps : I really thank my GOD for sending me someone like you.saya sayang awak, budak comel 😉

Advertisements

2 thoughts on “serabut sudey

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s