pray

Assalamualaikum wbt

post hari ni bertujuan untuk mendoakan orang –  orang di sekeliling saya dan yang saya kenali sepanjang hidup saya.

1) Faiz, Fai, wani dan kawan – kawan republic yang amik STPM.

didoakan semoga kalian beroleh keputusan yang cemerlang utk trial kali ni and pass the real exam with flying colors so that we can paint the town red.hehehe 😀

2) Jonaydi, Ainur, Fatin and jia wen

for the muslims, i pray that you guys can make it.and please please please continue your study in USM.hahaha.Nt adelah saya geng utk balik jb bersama-sama and who knows that i can drive by the time jia wen enroll USM.hahaha.nanti bleh pegi balik dgn kereta jia wen ^^,

3) HS

i doakan u dapat jawap test u yang dipostpone ke hari esok and dapat jawap kuiz esk.okayyyy?? bt dengan cemerlang tau~! klau tk dpt cemerlang, dpatkan yang terbaik.huhu.i wish you all the best eh ❤

4) AG

fa doakan AG dpt jwp MUET dengan cemerlang pastu dpt band 4.hahaha.tk mcm adik AG sorng nh dpt band 3 je. -.- btw, jgn lupe study k.engat hebat lah uh nk tunjuk power tkya study utk MUET.hahaha.ape kau merepek fa~!!!

5) Areefah no’man, natasha ismail, nurul fateemah razak dan kwn2 yang blaja kt UiTM.

fa doakan korang dapat jawap final dengan cemerlang.korangnya final lg awal dr fa kan?? all the best k?

6) ojan

woi budak~!!! belajalah.jangan nk online dgn sms je.SPM tk lame lagi.aku doakan kau lulus la ehh.ndak2 BM dengan math (math kan ummi ajar so kena lulus dgn cemerlang ^^,)

7) Nasuha, Ain, Nieza dan Shiro

so far, these are the only person who still in their matriculation year.so, korangggg, next week ni study week kan??? blaja btol2 tau.matrik uh a wayyyyy better than university’s life so grab all the chances.fa doakan korang dpt keputusan yang terbaik utk PSPM kali ni k.all the best~!!!! dptkan 4rata.InsyAllah 😉

8) Me, Myself and I

fa, semoga kamu tidak lalai dengan kesenangan sekarang.semoga kamu terus bersemangat sehinggalah kamu dikira berjaya di pandangan Allah SWT.

Amin 😉

sekian dari saya untuk hari ni.

ps: sbnrnye ttau nk citer ape.lalalala.

pps: kena bt keje before sabtu sbb nanti nk keluar pastu nk movie marathon lgi.hehe. ^^, excited~!!!!

Advertisements

4 thoughts on “pray

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s