H.O.K.I

Assalamualaikum wbt

hari ni penat tp tkdelah penat sgt pon.hehe 😀 spttnye hri ni jd keluar dgn acap dgn nawal and round2 pulau pinang.yes.sy mmg tkreti nk jln pakai bas sendri okayyy. pastu mlm smlm ade notice y semua PE sukan kne g meeting pkul 10.30 kt bilik mpdr.so, kitorg pon pegi. (baca : rajen nyeee)

punyalah tk perasan SUKAD 2010/2011 (sukan antara desasiswa) dah bermula sbb busy, menyebabkan agak sedih bila ‘date’ dgn acap dan nawal terpaksa di-cancel setengah jalan. -.- korang, sorry sgt2 k.next time, insyAllah boleh la korng teman aku jln2 kt p.pinang nih.hahaha.lagipon aku tiga thun di bumi USM nih.cehh.ayat nk gempak.

so, hri ni jdilah saya pengurus team hoki lelaki desasiwa restu.heeeeeee ;D seb baik la abang2 ni muka sempoi2 je.yang 1st year pon ade gak tp ade lah dlm 2,3 org je.tu pon slalu nampaklah muka sbb budak uh join rkm dgn ttau lah lg sorng uh jmpe mane slalu.hahaha.tp mmg mostly abang abang ler.ade abg uh MPP.hahaha.mmg sakan gelak sbb tk caya dia abg MPP.tkde rupe lansung 😛

overall, desasiswa restu dpt masuk semi-final dan insyAllah esk menentang jaya/fajar harapan/murni.ngee 😀 tk take note dr group B sape yang jd johan.hahaha.sape2 pon boleh.heeeeeeeee ;D and harapnya menang la esk semi final so blh la g final.weeeee 😀

the interesting story behind the wins are… mereka demands jersi utk dipakai mase game.so, akak2 exco ckplah, jersi ade tpi warna tk ikot warna desa (baca : oren) dgn kalau nk jersi, kena kasi menang 2nd round hoki ni.abg ammar dgn abg azlan ckp tkpe so mereka pon bersungguh2 menentang Lembaran.dptlah gol sebutir pastu diorg cm nk golkan y laen2 jugak tpi tkdpt. -.- huuu.tkpelah.at least mereka berjaya bertahan smpi ke hujung utk dptkan jersi esk.hahahaha.

time sorak pon kami duk ckp, ” restu, main sampai esk k” which mean, they should win that round so that they can wear jersey for tomorrow’s game.and everytime diorg berjaya halang pihak lawan dr menjaringkan gol kami pon bertepuk tangan.hehehe 😀 comel je anak/cucu en.azmi bertepuk tangan skali.

habis game je, abg azlan dah ‘”esok dapat jersi ehhh” abang ammar pulak ” esk kitorg nk 100plus”.oh.psl 100plus pon satu hal. -.- abg ammar telah memberikan dua soalan yang menyedihkan kepada aku (mse uh partner PE aku, nat dah balik). soalan first, byk2 desa, desa mne y pakai bip je mse lawan? dgn soalan kedua, byk2 desa, desa mane je bg players air tesco? dan disambung oleh abg azlan dgn ayat lebih kurang ‘kita ni brand tesco’ something like that but it has something to do with tesco -.- yes.diorg kinda tk bersyukur but then, it wasnt them the only one who demand for 100plus.even budak2 bola tampar pon minx 100plus.yes.

so, finally,esk team hoki dpt pakai jersi and i really hope my stay at stadium hoki untill 6.30pm today worth 1st place tomorrow.hehe 😀 dahlah kne melayan kemas2 brg diorg y euwwwwww…groosssss.dgn peluh sgala bagai uh -.-

ape2 pon, abang2 restu mmg hebatlah.wow hebat.ngeeee 😀 ohh..tidak dilupakan assignment wiley, assignment english writing, dgn assignment KAT perlu disiapkan.

priorities goes to assignment wiley sbb esk last date ;-; i’m going to die now.byk nk kne bce bfore jwp uh.dem u KTT.hahaha.

take care all 😉

salam

ps : should be happy or should be sad about it, awak?

Advertisements

8 thoughts on “H.O.K.I

  1. zafiqa says:

    wahhhh…………
    teringat zaman akak main hoki waktu degree dulu………….
    best giler……main hoki…………..
    team lelaki mmg best…mereka sgt supportive…sgt rajin nak ajar team pompuan…sgt support team kami waktu game…
    waaaaaaaaaa………..rindunye…

    • Fa says:

      mmg sempoi la abg2 uh.
      seronok kenal diorg, seronok jga diorang meskipon euw2 dgn bip diorg lps main uh.
      hahha.
      seb baek mse semi uh hujan so bip uh basah more sbb hujan then diorgnye peluh.
      -_-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s