senang ckp..

Assalamualaikum wbt

mls nk ckp byk sbb

mmg

TGH SERABUT SGT SGT

aku rase kalau lama-lama camni

SIYES AKU AKAN GILA~!

so,

ade sape2 nk hntar aku balik JB tk mse study week nanti???

TT_TT

nilah padah bajet semua nk guna idea kau pastu kau dah tk tahu nk bt ape2 last2 kau pon blurr pastu penat kau tak hilang lagi smpi org igt mata kau lebam sbb nangis mcm orng gila  padahal kau cume tk cukup tidur lps tu kau rse nk mkn saje smpi kau kenyang gila pastu nk makan lagi sebb kau rse penat sangat.pastu tk psal2 pulak benda kau jaga elok elok hilang depan mata and semua memory kau psl benda uh dah ctrl + alt + del = hilang memory dah mcm otak kau kne format dengan kejutan elektrik dan hujungnya air mata kau jatuh mcm air terjun kt gunung ledang.

okay fa.tkpe janji kau tk mencarut bukan bukan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s