H.O.K.I II

Assalamualaikum wbt

hari ni nk citer psl hoki y dah lepas uh.meskipon byk kontroversi, meeting watsoever.rasenye keputusan desasiswa Restu sebagai naib johan utk acara hoki tidaklah ditarik balik.ngee ;D byk kes ni budak hoki.lalalala.

so, here’s the pictures 😉

mostly gmbr mse 1st day je tu.gmbr utk 2nd day blh tgk kt nurfarahhana daud’s photo album ataupun dkt Muhammad Faiz Mohd Fadzil’s photo album.pepandai ler korang cri.tkpon, tgk kt gmbr y org tag aku sokmo tu.ade je. 😉

papepon, bestla jaga diorg nih meskipon berlari sane sini sbb diorg main semi mse dlm hujan pastu baju basah sgala kan -.- kne g  amik baju baru utk diorg kan sgala bagai.weh.diorgnya medal berat -.- ttau pulak berat smpi cmtu.seb baik tk patah tangan mse si faiz duk sibuk nk amik gmbr medal.ouhh ho..sesuka hati je panggil name padahal pangkat abg2 kot mereka2 ni.lalalala.diorg pon tkde hal, wa lg la tkde hal.

hurm..seriously, it was the best moment here so far.ngeeee ;D harapnya lepas ni kne jaga team y best2 lagi.tkmo jaga budak bola.hahaha.sbb dgr byk gila komplen budak2 tu.erk.faiz ckp,, komplen tkpe.jgn protest.tet….ade cerita ehh? syh..diam2.

tkkesahlah next week jaga team mane y penting diorg best kitorg pon best.ngeeee 😀 ammar pon ade msj minx maaf la ape la sbb dah menyusahkan kitorg.heeeeeeeeeeeeee 😀 insyAllah, anda dan team anda dimaafkan Ammar Adli ouh.hahaha.xtaula kak hana trima ke tk msj gtau psl hoki perlukan beberapa lagi stick supaya ckup 15 (stick hoki dr 9 jd 8 lps final.ade budak makan stick -.-), bola utk practice, padding keeper, stokin dgn full set pakaian (demand je budak2 ni pdahal mase bwk jersi on 2nd day uh sme duk pakat pakai bip -.- berat thu tk jersi uh bwk g stadium??? sabar jela aku mse hri tu).

anywayyyy, majulah sukan utk negara.

sekian. 😉

ps: slowly gaining strength.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s