a walk to remember

Assalamualaikum wbt

hari ni (baca : 22/10/2010) sbnrnye tkde lah best sgt ke ape ke.hahaha.first new experience naik bas awam ke tmpt y agak jauh.yes~! saya menyokong penggunaan kenderaan awam ye skrng nih.btw,, ni post bukan pasal movie ‘a walk to remember’ okaayyyy?? ini post pasal saya kena jalan jauh sbb konon2 acap (baca : Asyraaf Azhari) saje saje nk bawak jalan jauh semata-mata nk pegi sesuatu tempat.tet.

okayy, acap saje pilih jalan jauh sbb nk ke masjid kapitan kling -______- sampai hati u acap buat i dgn kiah jalan jauh2 tpi seb baik la bangunan kt penang nih indah permai je tet..penuh bersejarah sbnrnye sbb rse cm kt melaka udahnye. okayy.penang is one of negeri selat so (how many times should i told u that? blueekkk) pepaham sendrik jela ye.

da dpt tiket, chow la kan.weeeeeeeeeee ;D kitorg pusing sane sini pastu smpilah ke jetty bayar duit pe sme dan balik.heeeeeeeeeeee ;D overall, tmbang rm4 pegi balik and 1.5 hour journey each trip which make me consider what time should i go back later.huishh..exam tk habis lagi dah pikir nk balik.tk senunuh.

okayyy guys.siyes tk tahan mata dah ni.esk update lgi dgn more berita about SUKAD (this week kne take over bebudak bola baling- L pulak. InsyAllah jumpe lg Zabidi and the gang : tkkenal pn mereka) and about a special birthday for someone.wait for it okayyyy~!!!

sekian, wabillahitaufiqwalhidayahwasalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh 😉

take care everyone

ps : sleep while A SUPER SERIOUSLY BIG SMILE 😉

 

Advertisements

One thought on “a walk to remember

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s