.what if.

Assalamualaikum wbt

hurm..nk mulakan post hari ni beberapa pertanyaan.

what if i have a boyfriend? agak agak kena pancung tak? hahahahaha.

what if i really have one? mesti dah mati dan dibungkus dgn kain kafan dengan pantasnya.

hahahaha.okayyy.get serius fa.

so, hari ni terpk yang aku sbnrnye skrang tgh in the relationship dgn calculus, inorganic chemistry and analytical chemistry so, kepala toink toink ni pon mulalah menjalankan operasi menukar status relationship kt fb pastu gila ahhh..semangat betol budak2 ni mengomen komen status change tu.sukaaa ehh korang.sampai hati.hahaha.suka sangatlah tu klau aku ade bf. ;(

okayy..kalau ade orang nak jd bf aku, orng tu mestilah penyayang, comel and mcm2 lagi.hahahahaha.malas nk list kan nanti ramai lak terasa nk jd bf aku.hahahahahahaha.gila perasan okaayyy tpi pencarian untuk bakal suami telah pon bermula sebenarnya.heeeee ;D gatal tak?? 😛 peduli ape i u nk ckp ape yang penting kt kepala ni da rancang macam2.hahahaha.gila poyo ler.okayy.forget it.ini hanyalah khayalan budak terlebih mengadap buku dan nota.

then then, progression hari ini agak memberangsangkan (ke memberansangkan? whatever the spelling babeyyyhh). i’ve done chapter 5 and 6 for analytical chem, chap 1 for inorganic and chapter 1 and half chap 2 for calculus.a BIG BIGG BIGGG hooraayyy for me~~!! hahahaha.tpi bru je abis bt short notes and few exercises for calculus.yang lain2 uh bru abis bce and short notes and exercises tk start lgi so sbnrnyenya tkdelah a BIG BIGG BIGG hooray tu kan? lalala.anywayy,, agak berbangga dengan kejayaan hari ni walaupun cuaca sangat menarik skali utk menyebabkan anggota badan berada di atas katil memeluk kiki dan (z_z) tpi berbekalkan kaki yang nk beku sbb sejuk jugaklah kuatkan semangat utk terus bt short notes merangkap membaca notes skali. ❤

hebat tak saya??

okayy future husband.jom jadi hebat mcm saya nanti kita jadi pasangan hebat kuasa dua.hahahahahahahha 🙂

tu jela.klau bosan melanda diri, malam ni aku update lg ye..

sekian, terima kasihhhhhh daun keladi, nanti2 jumpe lagi.

salam

ps : susahnya nk cari yang btol2 pure sekarang nih -_-

Advertisements

4 thoughts on “.what if.

    • Fa says:

      eleh..sblum benda uh keluar lg, ade je notes2 psl kawin awal ni.
      tpi ntah ler.
      ayat bajet da sedia je bdk fa sorng nih.
      papepooonnn, FINAL IS JUST AROUND THE PAPER :p
      okeyy.fa start merepek.
      thanks dropping by~!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s