.opinion needed.

Assalamualaikum wbt

apa kabar rakan-rakanku sekalian?? aku assume korang kawan kawan jelah ehh walaupun kita ade jugaklah tak pernah berjumpa watsoever.

hari ni tak nak citer psl study pe sme cumanya… nk mintak pendapat sikitlaahh.korang kan bijak pandai, ndak2 si nanad sewel tu kan.hahahahhaha.amik kau~!

citernya cmni..

satu hari tu no tk kenal datang mesj no kau, pastu ckp lah yang dia ade no kau tpi tk save name watsoeverlah kan.pastu kau pon layan jelah.yelaa.orang nk kawan kawan kan.pastu lame2 uh mula lah orang tuh duk gatal nk suka suka kat kau.lagi cerita sedih, dia ckplah dia sakit teruk blablabla.kau pon nk caya ke tak tuh cm 70:30 la.yela.dgn zaman teknologi tinggi ni, sme benda possible aite? then dia ckplah dia akan pergi jauh pe sme dan menyesakkan fikiran kau dgn soalan bodoh tk masuk akal mcm “awk sayang saya tk?” and such.pastu,, kau pon tkdelah nk jawapkan sbb WTH suka orang sekejap gila pe sme siap da sayang sayang pastu kau off hp kau pe sme then kau bukak fb.cehwaahh.fb jugak.kau tgk2 search2 sgala, ade jumpe org tu punye fb pastu tgk mutual friend dia, seketul.seketul tu la kawan kau mse sekolah.sekarang ni kau tgh study week which mean, study STUDY STUDY cm aku mention before, dia duk sibuk nk suruh kau cntct dia pe la, ugut nk bt benda2 tk elok la pela.ape nk cakap dkt  manusia tk faham bahasa cmni???

so pe pandangan yang korang blh berikan?? aku kesian kt org yang kena tu.kalau aku konfem lah aku biarkan je.hahahahahaha..mmg boleh pegi blaaaaah la no tk kenal nk msj2 nk kenal2 ni,, mmg aku dah marah awal2 la.hahahaha.gila kejam tpi gedik dow nk kenal2 ni.poyo je.hahahaha..so, aku hrp korang blhlah tlang org y kena ni, cuba bygkan kalau korang y kena bnd ni.hhuuuuuuu… u_u org y kena uh pulak cm hati lembut laaa sikit takut kalau bdk uh bt btol2 cm g terjun bangunan ke ape ke.hahaha which is impossible in my mind tpi tulaaa..hati orang lain2 aannn..huhu..

then,, cpt2 komen post ni dan bagi pandangan koranggggg.okaayyyy?

sekian terima kasih in advance 😉

salam

ps : no progression. T_T

Advertisements

9 thoughts on “.opinion needed.

  1. fawh says:

    ehh aku pon pnah kne cm ko jugak. haha. tp xdela smpai bab sakit2 tuh. tp die mmg sgt loser. ckp psal nk mati sume, da xde tujuan idup. and ckp suke kt aku yadda yadda yadda. WTH kan? aku lyn kejap je. then lpas tu mls da nk layan. aku ckp jgn kacau aku lg. mrh2 sume, then die da xkacau da. and aku da delete number die. aku rse jgn layan sangat. masing masing da besa kan. da boley pikir mne baik mne buruk.

    • Fa says:

      weh.ni bukan citer aku.citer org lain.
      aku pon bengang gak dgn mamat tuh.
      klau dia tkdpt cntct org lain uh, dia cntct aku ty mcm2.
      bengong da nihhh.tension tension.
      kesian kawan aku weh.

  2. jap, aku masih tak paham apa relation pasal kawan2 sekolah rendah?maknanya mgkn budak yang nak kenal2 tu bdk sekolah lama dia?

    dan, apa jenis pandangan yang harus diberi?maksud aku la, kalau laki tu cakap perempun tu taklayan dia, then dia akan bunuh diri, yela jugak nak konon2 pujuk segala.tapi dalam kes ni, dia mmg sakit kan?so let him be la kot..suruh perempuan tu nasihat take care segala then just leave it..

    in the nut shell,irama dan lagu tak dapat dipisahkan, begitu jugak lelaki dan mulut manisnya xD

    • Fa says:

      cmnilah.relationship kwn uh cmni..
      kawan aku, Z ade kawan W pastu W ni kwn dgn mamat y kacau tuuu..
      si Z ni bru cntct dgn W sbb cm da tk tahanlah.
      pastu si W ni suka pulak nk ckp y Z dah kne tipu dgn mamat tu.
      -_-
      aish..pening jeee~!

  3. Tak gentle langsung mamat2 zaman moden ni…

    Mamat tu kan… kalo dah diberi peluang… macam2 nanti dia buat…

    apa ye nak bagi pendapat…
    Buat tak tau je la dari mula patutnya…
    Xpayah layan..
    Xde pendapat lain dah… 🙂

    • Fa says:

      kire ni mmg mistake kawan fa la kan sbb layan tpi..
      kitorg, perempuan biasa mmg nk kawan2 je klau btol la bdk laki uh ckp nk kwn2 je.
      tpi bila da jdi cmni mmg bt sewel kepala je.
      hahaha
      mmg LOSER bila guna alasan sakit tuuu.
      hahahaha ;))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s