.i’ve decided.

[amaran : post ini sangat jiwang XD]

Assalamualaikum wbt

post ini ditujukan kepada awak.ye awak.awak tak perlu nak toleh ke belakang atau nak tengok kiri kanan kerana sesungguhnya apa yang bakal saya utarakan di sini adalah sesuatu untuk awak baca.

saya harap awak tidak terkejut sangatlah sebab bukan ape sangat pon apa yang saya nk utara ni.ngeee 😀 okay okay,, lets get straight to the point.

hurm..saya decide utk melepaskan awak pergi dari hidup saya.

pertama tama skali, saya suka bila kita berkenalan.saya suka dengan cara awak berkomunikasi dengan saya.hehe 😀 awak first orang yang tak malu nk speaking spekang tapi kita tkdelah speaking spekang sangat pon kan?

saya suka bila awak buat saya gembira.saya suka bila panggil each other comel.hehe.pada saya, awak comel dengan cara awak tersendiri tapi pada awak, saya taktahulah maksud comel tu mcmane. 😛 hehe.tpi tkpe.tiap kali kita ulang benda benda mcm tu.saya happy sampai tidur pon senyum je.

walaupun kekadang tu tak dapat nk cerita dengan jelas masalah yang saya hadapi satu je saya tahu awak tak nak saya buat, MENANGIS.awak tak suka saya nangis.hehe 😀 saya thu tu, tapi tulakan..saya minta maaf sebab tak mampu lagi nk tunaskan janji saya dengan awak tentang hal itu tapi saya juga nk ucapkan terima kasih sebab awak slalu je nk lend your ears when i need it.thanks awak.

sesungguhnya kehadiran awak banyak ajar saya.antara time time kita rajin ber-text pe semua tu.saya suka dapat mesej dari awak.saya simpan sebab saya selalu takut awak takkan ulang lagi perkara yang sama.heee. dan jangkaan saya betul.tapi tak pe sebab apa yang awak buat memang sungguh sungguh beri pengajaran dalam hidup saya bahawa hidup ini bukan untuk kejar kaum awak je.hehehe 😀 terima kasih awak.

awak selalu igt saya fikir bukan bukan dan sebenarnya apa awak fikir tu mmglah apa yang saya fikir cumanya saya nafikan sebab saya tak nak awak nampak saya mengharap sangat pada awak.sebabnya memang dari mula lagi saya dah dapat rasa yang saya memang tak de apa apa harapan pun dengan awak.meskipun kekadang tu awak nampak serius dengan apa yang sedang kita lalui dan membuat saya rasa ade sedikit harapan tentang kita kita tapi saya faham bila awak mula nk menjauh tu maksudnya apa.

awak..terima kasih banyak banyak.saya harap keputusan saya ini tidak melukakan hati awak sepertimana awak kuatir akan melukakan hati saya bila awak hantar satu perenggan ayat yang awak karang sendiri hari tu.hehe 😀

awak jangan risau sebab saya tak kesah pon kalau lepas ni awak nak mesej saya ke apa ke sebab kita kan kawan kan? hehe. awak masih boleh nk cerita game game yang awak main dan benda benda elektrik elektronik awak tu pada saya meskipon saya akan blurr dan tk faham pon ape awak cerita hehe tapi mesti bestkan klau dapat share citer.

saya sudahkan post ini dengan harapan baru supaya kita masih boleh bersahabat/ berkawan baik seperti yang awak mahukan.saya akan cuba.okay? dan saya harap awak tak bangkitkan isu yang saya pernah letakkan harapan dalam hubungan kita kita dan tak bangkitkan isu yang saya sayang awak.terima kasih awak.

terima kasih sangat sangat.

awak jaga diri baik baik ya.

 

Advertisements

2 thoughts on “.i’ve decided.

  1. wah cik fa~
    minta maaf saya dah lama xbaca blog~
    x apa awak…
    mungkin ‘awak’ dan ‘saya’ tak bertext sekerap mana lagi…
    tapi ‘kita’ ada talian hayat yang lagi best… boundariless seriously… better than broadband or any other technology created by human for so-called globalisation era… the communication that can link two different world… between alive human and alive human and even between died people and alive people. 🙂
    DU’A. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s