.bertambah.

Assalamualaikum wbt

hari ni bukan nk citer psl pertmbhan berat badan ke pertambahan berat beg (sbb nak balik) dan bukan jugak pasal pertambahn ciri ciri lelaki idaman dlm list 😛 hahahaha.hari ni nk citer psl pertambahan bilangan ahli republic of 1991 yang telah aku temui.jom rewind smula bagaimanakah hal seperti ni boleh terjadi.jeng jeng jeng. ni utk mereka2 di luar Johor dan yang budak republic + kwn sekolah + kwn alam betol tidak dikire okeyy.hahahaha.jahat tk? ape2 je 😛

  1. Nur Nasuha (NAS) – 1st republican yang dijumpai.pergi rumah dia tengah2 pagi sbb mse tu otw g kem kt hulu selangor.somewhere in December 2008.
  2. Nur Areefah (EFA) – 2nd republican yang dijumpai di alam betol.ajak dia pegi Eksplorasi Menara Ilmu kt Masjid Taman U, JB and she came 🙂
  3. Nur Areefah (EFA), Sarah Najwa (SARAH), Atika (AURORA) and Asyraaf Azahari  ASY_RAAF) – berkempen kt republic psl Eksplorasi Remaja Ambang IPT (ERAT 09) kt UIA Gombak and kem ape ntah lupe name.and the sweetest meet up ever (blh tgk review psl ni kt blog sarah).
  4. Nur Nabihah (bihah-chan), Nur Areefah (EFA), Nisa Zulaikha (nisazu), Arep Mahat (AREPM) – jumpa ramai ramai sbb efa dtg tgk kembar dia, Nur Afeeqah
  5. Nur Nabihah (bihah-chan), Arep Mahat (AREPM), Nisa Zulaikha (nisazu), Fahmi – jumpa sbb kebetulan fahmi balik kg dia kt melaka which is near to matrik johor.tupon setelah dipaksa oleh nisa dan aku. XD
  6. Asyraaf Azahari (Asy_raaf) – jumpa kt Georgetown sbb minx tolong dia belikan tiket train.hahaha.pakai percaya je bdk ni.pastu dia bwk jln jauh2 smata mata nk g Masjid Kapitan Keling.
  7. LATEST, Syafeeq (Feeq), Faiz Syahmi (Faiz), Nur Nasuha (Nas), Dayah (sungmin), Nawal and kawan nas + dayah dari matrik – baru je jumpa tadi.heeeeeeeeeeee 😀 we have fun together like talking nonstop and because of me, we are enjoying ourselves at arcade JJ Seberang Prai. (will write special entry about this Penang Gath tomorrow.wait for it guys :P)

dan mereka mereka yang lain pon saya nk jumpa jugak cume belum diberikan kesempatan.harapnya lepas ni dapatlah jumpa orang lain jugak mcm kamu, kamu dan kamu (semua  budak republic laaah senang ckp :P)

ape lgi?? byk jugaklah berhabis duit.hahahha.bwk + g amik kt atm lebih kurang 120, balik2 tgk purse tgl 25.hahaha.tkpelah.money is everything in this world lagipon, without money, we cannot enjoy. 😛 okayyy budak sorng nih da start merepek.

see you guys again.hehehe 😀

Wani ckp dia tk sbr nk bace review pasal gath penang nih.huhu.sabar ye sygggg ❤

insyAllah, will write again tomorrow with pictures 🙂

sekian.terima kasih 😉

salam

ps : awak awak awak, saya sayanggggg awak (baca dalam nada gedik ye kwn2 sekalian :P)

Advertisements

2 thoughts on “.bertambah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s