.balik.

Assalamualaikum wbt

ape kabar semua orang?? cehh.mcm ade org bace je blog ni setelah sekian lama menyepi.anywaayyyy hari ni pergi ikot kak ikin pergi kenduri kawin.hoho.best jugaklah nasinya and AG, saya tak makan banyak k even nasi lauk pe sme sedap and saya sedih sbb tksmpt nk rse baulu choc chip sbb abg yan, kak ikin’s husband dah habiskan smua.hahahaha.

pastu kitorg pergi KL Sentral.pegi beli tiket balik ke JB and pegi hi-tea sat.hahahaha.tpi tkdelah hi-tea ke ape sgt pon stakat minum2 je pastu pergi karok.hahahaha.pening eden dahlah sejuk je tmpt tu.tpi layan je akak, adik dan abg yan berkarok.hahahah.gambar? ade je.nantilah update khas pasal so-called ‘vacation’ ni.

what else?? tu jela.heee 😀 tk sbrnya nk balik esk.harapny2 perjalanan lancar and guess whattttt??? kl sentral – sentral jb.wowhhhoooo…  JB pon sentral2 jugak baiiii.masyuklaaa.dah lah baru berkesempatan tgk KEMBARA MAHKOTA JOHOR 2010 the other day.ngeee 😀 jeles laaahhhh tgk akak sdara aku keje KTM dpt amik gmbr dgn Tunku Mahkota Johor yang hensem itu.LOL.mengarut je dak faha ni.

anywaayyy,, JB!!!!! wait for me yeahh.hahahaha.

sekian.terima kasih.doakan perjalanan saya lancar ye.

salam 😉

ps : a LOT of THINGS happened recently and I have no idea how to handle it when I face it later. ;S

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s