.banyak.

Assalamualaikum wbt

phewww..its good to be back.hahaha.seeking for exciting holidays here in JB.ouhh..my sister bought 2nd book of Detektif bertudung hitam by Bahruddin Bekri.hoho.seb baek hari tu mse g midvalley tk beli.hahaha.klau tk, free2 je ade dua buku yang same.well, my sister jrang update klau dia beli novel bru.huuu..anywayyyy, we loves PTS Novels nowadays.ouhh hoo..bru terigt yang i left 2 novels (or so) dkt stor RESTU.hahaha.tkpela.next time, post balik rumah jela novel2 tuh.

ouhh hoo…very excting to find out that i’m gonna read lots of books this hols. i have like 6 on the list.wooottt wooottt.agak2 klau kuar ke Badan Bookstore maybe boleh tmbah lagi list.hahahaha.xpon, bce kt scribd.com je.hahahahhaa.newayy, other than books, i have like so many movies and dramas to watch.hahaha.sebelum balik itu hari sempat lagi nk meminta menyedut sgala bagai drama dan movies.dan GAMES.hahaha.me and my floormates dah janji nak tajamkan skill counterstrike condition zero kitorg.hahahahaha.sukeati koranglah klau nk ckp CS tu dah outdated ke ape ke. 😛

lagi apee ekkk?? ouhh hoo.rse cm nk tingkatkan cooking skill la bile dah duduk rumah ni.hehehe 😀 mana tknya,, dah lame tk test2 skill memasak nih.kan? kan?? and…i have a good plan with friends.hahaha.igt nk bt picnic.huhu.cm best je klau bt picnic like the other day.wohoo.klau jd btol2, konfem masyukkk.ouhh yaa… Abby, dont worry.you gonna be our driver for these hols right?? lalala.

tadi sangat berbangga jadi anak JOHOR.well well, smlm birthday SULTAN JOHOR yang baru dan handsome itu.hahaha.okayyy.tkde lah bangga sbb birthday sultan tuuuu tpi bangga sebab wowwww hebatttt johor dah ade JB SENTRAL cm KL Central walaupun JB SENTRAL  ni kecik sikit. tpiii fulaaaaammmaaakkkkk..wa mmg salute la kt arkitek, kontraktor sgala bagai sbb bina JB SENTRAL itu.wohooo..ni tk tgk lapangan terbang lagi.ouhh haaaaaa..sangat berbangga jadi anak JOHOR.hidup JOHOR!!!!!

okayy..poyo je lebih tu tpi lawa la sehhh JB SENTRAL.sumpah mcm orng jakun tgk bangunan baru.HAHA.maklum ler,, saya kan dah lame tk jejak kaki ke tanah johor nih.hahahahha.amik kauuu..next sem punye cuti seminggu nk balik ke tk ehh? hahahha.okay2, tu nanti pikir.well, rse cm nk kuar jalan2 je tpi..my brother is having his SPM today and few days onward so..maybe hasrat saya seorng ini terpksa dibatalkan.newayy, tadi smpai2 tros call my cousins bgtahu dah sampai pe sme and i called my mum to talk with my brother wishing him goodluck.

ouhh hoo.hari ni start STPM and SPM aite??? goodluck dear family members and friends.hehehe 😀 jawap leklok k nanti bleh smbung study kt USM. (LOL.promote USM je tk hbis2) ouhh goodluck to my dear friend and AG yang bru start exam this week.hahahaha.orang dah berholiday, bru nk exam ke? 😛

above all, it feels GOOD like SUPER GOOD to be back home 😉

okayylah..write more later about the so-called ‘vacation’

ouhh ho..train saya delayed 1 hour -__- thanks to Mak Chah and family for sending me to KL Central yesterday’s night. 🙂 syg korangggg ❤

sekian.salam.

ps : gonna update with lots of book reviews.pheewww..i loikeee!!!

Advertisements

4 thoughts on “.banyak.

    • Fa says:

      wslm.
      mstilah igt.hehe 😀
      insyAllah.byk sgt buku nk bce ni.
      dr hri tu tak habis2.
      insyAllah klau dah hbis, blh pinjam kak Asma’ amin punya pulak. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s