.long time.

Assalamualaikum wbt.

apa kabar anda semua? well well.dah lame tk membebel kt wordpress kesygan ni kan?? hahaha.lame ke? bru je beberapa hari dah lame.poyo je kau nih fa.kesihatan macam mana?? okay je cuma biaselah tu klau selsema ke ape ke (bdk paling kuat selsema sewaktu kecik ialah saya).

well,, mcm tkde progression sngatlah duduk rumah.sebabnya hehe 😀 takya tahulah.tidak memberangsangkan pon 😛 cumanya hari tu masak sambal sotong tpi gila pedas bai.hahaha.ummi ckp sbb tk tumis habis.hurm..masih kurang skill memasaklah saya nampaknya.ohh hoo…hari tu pegi GIANT bersama adik dan parents and aku dan adik beli tepung pancake dgn tepung kek coklat.hehe 😀 harapnya dapatlah baking.memula uh igt nk g umah mak angkat adik2 aku je, cik anna sbb hri tu mse kt penang dah plan nk g tpi cm tk berkesempatan pulak nk contact2.hehe ;D nanti mesti cik anna ckp, xya belajarlah.kalau nak, bagitahu je nanti cik anna buatkan.lalalalala 😛

novel??? hahahaha.harapanlah saya nk bce novel ye kawan2.tpi nk bce.hri tu baca buku TERE-LIYE yang bru tajuk : Rembulan ….. (forget the title already). pastu bce 1 mukasurat novel Kelab Gadis Ayu pastu abandon kan buku tu kt tepi dinding.hahahahhaa.sengal budak sorng nih.citer [no title] pon tk habis tulis lagi padahal tiap2 malam duk pikir nk sambung ape lepas Vee jumpa papa dan abang abangnya kt KL.

punca utama semua ini ialah kerana…. saya addict kepada video BEAST.well..BEAST skarang saya punya bias selepas SHINee dan UKISS.tpi klau skrg susun ikot tangga. 1st, BEAST.2nd, SHINee dan last skali UKIS.UKISS jadi last sebb diorg cm tkde ape2 pon skrng nih pastu lagu yg bru SHUT UP tu pon tk best sgt. 😛 hahahaha.tpi tkpelah.sbb BEAST ade utk mengubat ketidak senangan itu.and guess what, yesterday cm officially jdi diorg nye fan.hahahha.tpi tkdelah post ape2 pon lagi kt web international fan tu. suka sgt lagu diorang VIU (very important U) dr diorgnye latest album tpi tk sure yang mne, mastermind kot.huwaaa.syok kot.paling suka kt Hyunseung. ❤ okay2 nanti kita buat special cover psl SHINee, BEast dan jugak UKISS.hehe 😀

okeylah.nanti smbung lagi dgn cerita2 mereka dan juga tentang ‘ Things I Want To Do Before I Die ‘.nantikan nye 😛 mcm artis pulak rase.hahaha.berangan tk sudah budak sorng nih.

btw, sape free esk??? jom dtang rumah lps asar ye 😀

sekian.terima kasih

salam

ps : take care of my girlfriend (say no)- BEAST 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s