.death note the movie(s).

Assalamualaikum wbt.

well.smlm lupa nk bagitahu yang sebenarnya bukan takat melecur sbb goreng2 tu, fa juga mengalami kecederaan ngade2 apabila terhantuk pintu kereta dan terhantuk para tmpt letak piala sgala bagai di ruang tamu rumah.yang terhantuk kereta tuh mse nk turun dr kereta di rumah atok dan yang di ruang tamu uh sb seluar labuh sangat. (-__-) maklum ler,, budak pendek.

DEATH NOTE

anyway, hari ni cerita pasal DEATH NOTE.huuu..saya mmg agak out-dated sikit tpi tkpela as long as i take my time to watch all the movies.hehe 😀 smlm streaming videos DEATH NOTE 1 (it can be with and without ‘1’) sbbnya movie DEATH NOTE yang disedut dari hanis tuh hanyalah DEATH NOTE 2 – THE LAST NAME dgn DEATH NOTE 3 – L CHANGE THE WORLD.overall, citernya mmg best! okayyy.klau nk tahu streaming kt mane uh, meh eden gtau.fa streaming movies/dramas smuanya kt mysoju.com.klau ade yng tak boleh tu, pepandailah cri tpi biase mmg cri kt mysoju dlu klau nk tgk ape2 cerita menarik (^^,)

RYUZAKI ❤

ohhh hoo..saya fell pada watak RYUZAKI.bukan sbb ‘dia’ tpi lps tgk filem2 nih, rase mcm ‘dia’ pon berlakon.hahahha.okayyyy…ape kau merepek ni fa?? anyway, RYUZAKI dalam filem DEATH NOTE sangat cute, suka expression muka dia.pastu, dia tk penat ke makan benda manis je? -_- tpi dia cute!!! agagaga.and he’s damn smart~! klau btol la RYUZAKI tuh wujud kt dunia ni, please marry me~! hahahahaha.

suka jugak kt watak2 lain cm LIGHT YAGAMI dgn AMANE MISA tu.Light tuh cuma buat apa yang dia rasa btol tpi tulaaa..tk semestinya apa yang kita rase betol, adalah betol sbb tu hanyalah pandangan kita sahaja.kan??? huhu.misa misa tuh comel so cm tkpadan sangat nk jdi SECOND KIRA.yang watak pembaca berita uh mcm merepek je.hahahha.okaayyyy..aku tk bce manga DEATH NOTE smpi habis pon tpi tulaaa..lps tgk movie nih rse cm nk ulang bce smula manga tuuuu.wuuuhuuuuu… (U_U) novel berlambak-lambak tak nak bace, manga juga dia cari. *dush*

—-

hari ni Syamil, my brother followed one of the lorry to Kuantan.only be home tomorrow night (maybe- tk confirm pon) and we’re supposed to do some BBQ tonight tpi ummi ckp postpone sbb Syamil’s not home.waaahhhh…aku tkde kt rumah, suka je nk pegi mkn kt mne2 pastu nk bt BBQ bile2 tpi bile Amil tkde, smua pon tkjdi.hahahah.okayyy.fa being ngade2 now.tkkesahlah tuh sbbnya i’ve done my part which is to peram ayam! yeayyy~! berjaya~!

ohh..timah is in JB now! cant wait to see her.ouhh..i’ve to contact Jia Wen to ask her when she finish her exam on this thursday because..my scandal said he wont be around for friday till christmas (which made me sad because this event is the only reason for me to meet him 😛 sila muntah skrng~!).okayyy.scandal saya ckp,, buatlah khamis petang,, skrng saya dah pening (@_@) nanti saya bincang dengan orang lain jugaklaaah 😛

tu jelaaa.tkdelah menarik sgt pon.ohhhhhhhh.smlm BEAST punye 1st concert kt korea.nk sgt tgk!!! tpi..tula..cm tkde je fancam ~_~ pastu sub videos pon tkde update (T_T) ouhh..pastu ade jumpe site kpopsecret.ramai gak ahh yang ckp yang ade ramai yang bash/bad talk pasal my bias : HYUNSEUNG~~~apekaaahhh?? Everyone like HYUNSEUNG okeyyy?? he’s cute and he can dance like SUPERB!

haishh..dah byk melalut.nanti citer psl BEAST pulakkkk ehhh.sekian.salam 😉

Advertisements

4 thoughts on “.death note the movie(s).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s