.20 ke 18?.

Assalamualaikum wbt.

well well.hari ni agak penat jugaklah sbb pergi sane sini utk daftar subjek and attend kelas.anyway,, kelas 1st utk sem ni batal so, we’re heading to chemical science school tpi tk blh nk bt ape sbb next hour tu ade subjek utk Minor course kitorg (aku dan wiena).lepas YKT tu ade kelas Organic pulak so lepas kelas Organik barulah selesaikan segala masalah yang timbul.

ouh ya..penasihat akademik saya tak ada, bercuti smpi ogos 2011 (mse tuh da antara sidang -_-) so, org office ckp,, penasihat akademik saya sekarang nih, Prof Wan Saime ^^, heeeeeeeee 😀 agak menyeronokkan di situ sbbnya Prof Wan mmg best!!! daebak!

sem ni saya amik beberapa subjek (mls nk kire).subjek2 tersebut ialah ;

  • Organic Chemistry (T)
  • Physical Chemistry (T)
  • Amali (T)
  • Komunikasi dan masyarakat (minor)
  • Biodiversity (T)
  • tamadun aka SHE (U)
  • english’s academy (U)
  • RKM (U)

tak banyak pon amik tpi adelah dlm 18 unit.sbnrnye 20 tpi 2 unit tk kire sbb unit tu kena amik 1 sidang.er..kire cm subjek berpakej la.ouhh yaa..jadual saya sama dengan wiena sbb wiena pon amik minor dari school communication (^^) wiena nak amik japanese tpi tk jadi sbb japanese 1st level tkde offer sem ni.kesian dia.tpi tkpela.walaupun mse 1st klas komunikasi dan masyarakat tadi cam susah je (sbb dalam tu ramai senior and aku dan wiena the only person from chemical science school).hahaha.tkpe.kena tingkatkan disiplin sem ni.

wiena da ckp yang sem ni nak kena byk jumpe prof Ramli (y ajar komunikasi ni) sbb kitorg dah lah dr kimia pastu tkde group utk tutorial (-_-) agak ketensionan di situ.but i guess, nilah challenge yang perlu dihadapi utk dptkan sesuatu ilmu ^^ mohon dipermudahkan.

selain ituuuu, saya punya naqibah pon tukar.kak lia dah tak jadi naqibah kitorg (me and zakiah) xtaulah sbb ape.huuuuu.walaupun nk berfikiran positif je tpi ntah knp, cm uneasy pulak rasanya bila tuka2 naqibah nih -_- mohon dilapangkan hati.

hurm..tu jela.esk free smpi tghri (since tutorial belom start lagi and english class 1st meeting mse hari rabu) and the only class ade pada pkl 2-3 tu pon kelas biodiversity.ganbatte ne!~

sekian sahaja dari budak yang baru masuk sem 2. huhu (U_U)

salam 😉

ps : YPJ blm masukkn duit lagi so, i have some difficulties to buy my books and other stuffs and and and,, i lost my cutlery set -_-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s