.how new year treat me.

Assalamualaikum wbt

apa kabar anda semua? well well.saya, tuan punya blog menghadapi beberapa masalah kesihatan sejak sejak 2011 menjengah.adess.tkdelah byk mne pon cumenya sedari hari jumaat hari tu dah rse sengal2 kt tmpt sakit gigi hari tu.pastu smlm smpi nangis2 sbb tk blh tdo sbb sakit sgt.see,jahat kan tahun bru treat saya??

ouhh.saya dah pergi jumpe dentist dan seperti sebelum ini, dentist tak dapat nk kenal pasti sakit yang saya hadapi sbb gigi saya bebas kaviti dan infection dan semua2 yang boleh menyebabkan gigi + gusi (ok..saya mmg konfius sakit gigi dgn gusi ni) sakit smpi meraung melalak segala bagai.seng budak fa sorng ni!

hurm..selain itu, saya dah sorng sorng amik YKT103 sbbnya fawiena amiza dah drop subjek tersebut.maybe betollah kan dia tk dpt nk bwk subjek tu utk satu sem manakala saya dengan ketabahan yang kental (cehwah.boleh muntah skrng!) berseorangan menghadapi Prof subjek YKT yang cerewet itu (T_T) hoho.mungkin jugalah awal2 je nih saje je 2011 nk degil2 nk treat saya dengan tangisan membawa tidur.adess.ape kau merepek ni?

hoho…smlm dpt email dr wordpress tros mls nk update! hahahaha.so, smlm nye post tu totally from wordpress (pemalas nk update sbb mood kucar kacir)

pape hal pon, terima kasih 2011 sbb sambut saya dengan air mata kedukaan.cewah ayat.sepak  jugak! hoho.

ouhh yaaa.saya nak panjatkan berjuta juta lemon ‘alhamdulillah’ kpd tuhan saya dan tuhan awak jugak (if you’re a muslim) sebab telah menolong saya menyambut 2011 dengan penuh makna (yea..satu tu sbb sakit penghapus dosa ; sakit gigi at the same place without reason dan juga sbb ajar saya erti kesabaran dan ketabahan yang phewww…mmg priceless.tkde sape blh tlg byrkan).

moga saya terus istiqamah dalam beribadah! (ini azam pertama saya thun 2011 ni!)

sekian. Assalamualaikum wbt 😉 jaga diri elok2.

ps : saya juga mungkin akan tukar corak penulisan blog.hehe 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s