.thanks.

Assalamualaikum wbt

rasanya selepas entry sadis pada awal tahun yang baru je berlalu, hri ni entry pon rseny cm nk sadis2.huuuuu.

it just feel different from the first time.i knew that it was for fun but then, you too should think about the knowledge that you know but you ignore it.i mean, what is the use of knowledge if you just need it for examination? and..last time, you’re the one who said will help each other but now, why?

I text Yin for some reason of ‘this’ happening to me and then, he said that ‘biasalah tu.ade time senang je’ and rase mcm nk gelak jugaklah dpt msj cmtu cumanya bile pikir2 balik, btul jugaklahkan ape yang terjadi tu sebabnya….

huuu.mainan perasan je tu 😛

neway, da pegi amik dah cd yang faiz hantar tu.kt sampul surat mmg slah tulis name pon but then kt kertas pos laju tu betul je tulis name aku -_- pelik budak sorng nih.hahaha.xpelah.as long as da sampai.rasanya smpi next week tk sempt lagi nk tgk sbb mse bukak tu tgk2 duration time adelah dlm 1 sejam lebih utk part 1.part 2 tk cek pulak berapa lama.which made me quite sad.hahaha.mmg nk tgk pon tpinya dgn byk kerja (ecehh.ayt cm bt je kerja tu) lagi senamrobik lagi (this made me goes -________________-“)

pape ponnn, THANKS FAIZ.kamsahamnida ;P tktau la eja btl ke tk bantai jela ehh.thanks sbb rajen post cd tu pdhal kau busy je dgn FYP kau tuuuu 😛 thanks2.byk2 terima kasih.

ouhh.jiwa kacaulah.

i guess He is the only place I should turn on now~

salam 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s